sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticDupă ce s-a îmbătat criță, un colonel rus a pierdut un laptop...

După ce s-a îmbătat criță, un colonel rus a pierdut un laptop cu informații militare

După ce s-a îmbătat criță, un colonel rus a pierdut un laptop care conținea informații militare, potrivit platformei rusești de știri Baza.

Baza, care publică adesea scurgeri de informații de la serviciile de securitate și informații ale Rusiei, a scris pe canalul său Telegram că colonelul Alexander Kuzivanov, căpitanul de rang 1 și șeful centrului de cercetare ESIMO, s-a îmbătat criță într-un local numit „Castori și Rațe” la ziua de naștere a unui coleg din armată care a împlinit 70 de ani.

Barul, situat pe strada Pyatnitskaya, este un loc destul de cunoscut în Moscova.

Potrivit platformei de știri Baza, Kuzivanov a plecat de la petrecere după a doua sticlă de băutură alcoolică nespecificată, iar mai târziu s-a trezit în apartamentul său, în timp ce soția sa încerca să-l ajute să se dezmeticească. Soția a fost, spune Baza, cea care a reconstituit evenimentele din seara precedentă.

Probabil după ce a părăsit barul, lui Kuzivanov i s-a făcut rău pe stradă, iar trecătorii au chemat o ambulanță. Medicii l-au adus apoi acasă.

Baza spune că abia mai târziu colonelul și-a dat seama că și-a pierdut laptopul, care conținea informații militare. Kuzivanov a denunțat apoi la poliție pierderea laptopului, spunându-le agenților că articolele erau pentru „Marea Enciclopedie Rusă” și nu conțineau informații militare clasificate.

ESIMO, Centrul pentru Sistemul Unificat de Stat de Informații privind Situația în Oceanul Mondial al Ministerului Industriei și Comerțului, este responsabil cu construirea navelor civile și studierea oceanelor, respectiv utilizarea acestora în scopuri militare și civile. (sursa: Newsweek)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

2 COMENTARII

  1. […] Potrivit platformei de știri Baza, Kuzivanov a plecat de la petrecere după a doua sticlă de băutură alcoolică nespecificată, iar mai târziu s-a trezit în apartamentul său, în timp ce soția sa încerca să-l ajute să se dezmeticească. Soția a fost, spune Baza, cea care a reconstituit evenimentele din seara precedentă, scrie Investigatoria. […]

  2. […] Potrivit platformei de știri Baza, Kuzivanov a plecat de la petrecere după a doua sticlă de băutură alcoolică nespecificată, iar mai târziu s-a trezit în apartamentul său, în timp ce soția sa încerca să-l ajute să se dezmeticească. Soția a fost, spune Baza, cea care a reconstituit evenimentele din seara precedentă, scrie Investigatoria. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare