vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneGeneral american: Situația de pe câmpul de luptă a luat deja o...

General american: Situația de pe câmpul de luptă a luat deja o turnură semnificativă în favoarea Ucrainei!

Situația de pe câmpul de luptă a luat deja o turnură semnificativă în favoarea Ucrainei, a precizat generalul în rezervă Ben Hodges, fost comandant al trupelor SUA în Europa.

„Cred că, dacă Occidentul/SUA continuă să livreze tot ce a promis într-un ritm mai rapid, atunci forțele ucrainene, până la finalul acestui an, vor putea împinge forțele rusești înapoi la linia din 23 februarie. Situația este deja semnificativ în favoarea Ucrainei. Mă aștept ca ostilitățile active să continue în iarnă. Ucraina va dori probabil să mențină presiunea asupra forțelor ruse, care cred că sunt epuizate… Iar sistemul logistic rusesc este epuizat în mod special”, a zis Ben Hodges într-un interviu acordat RBC-Ucraina.

Potrivit acestuia, „faza rece” a războiului ar fi benefică doar pentru Rusia.

„Presupun că prin ‘faza rece’ vă referiți la o situație de pat cu lupte mai puțin active? Nu cred că Ucraina ar trebui să permită acest lucru… Este benefic doar Rusiei”, a adăugat Hodges.

El a menționat că Forțele Armate ale Ucrainei ar putea recâștiga sudul țării și ar putea limita teatrul de operațiuni de luptă al rușilor din estul Ucrainei.

„Sunt sigur că o pot face cu condiția ca noi, Occidentul, să continuăm să îndeplinim ceea ce am promis. Cheia pentru asta constă în mai multe arme cu rază lungă de acțiune, precum și în contribuția la îmbunătățirea rețelelor logistice din interiorul Ucrainei… Poate că merită implicată o companie comercială logistică din SUA sau Marea Britanie”, a sugerat acesta. (sursa: Ukrinform)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare