joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneVIDEO Derapaj incalificabil: Un deputat rus a amenințat cu moartea mai mulți...

VIDEO Derapaj incalificabil: Un deputat rus a amenințat cu moartea mai mulți jurnaliști occidentali pe parcursul unui talk show

Deputatul rus Alexey Zhuravlyov a avut o prestație atât de deplasată la postul TV controlat de Kremlin, Russia-1, amenințând cu moartea jurnaliștii unei publicații occidentale, încât până și moderatorul aservit regimului Putin a fost nevoit să intervină pentru a-l calma.

Yevgeny Popov, moderator al emisiunii „60 de minute”, l-a luat la țintă la un moment dat pe corespondentul cotidianului german Bild, Björn Stritzel, care se află în prezent în Ucraina pentru a relata informații inedite despre războiul în desfășurare. Cotidianul german Bild îl criticase anterior pe Popov pentru că propagandistul rus s-a referit la corespondentul german ca fiind „un nazist”. Mai mult, Popov a catalogat obuzierele trimise de Germania în sprijinul forțelor armate ucrainene drept echipamente „fasciste” și „naziste”.

„Străbunicii noștri au ars echipamentele străbunicilor voștri”, a comentat Popov. De asemenea, Popov s-a referit în mod repetat la germani drept „arieni” și la jurnaliștii germani drept propagandiști și „descendenți ai lui Goebbels”.

Încurajat de aceste afirmații deplasate ale moderatorului, Alexey Zhuravlyov, un deputat care reprezintă partidul naționalist „Rodina” (Patria Mamă) s-a dezlănțuit.

Zhuravlyov: „Vreau să-i spun acestui nazist (reporterul Bild – n.red.): Nenorocitule, vom veni acolo și vă vom ucide pe toți!”.

Popov: „Alexey Alexandrovici, aceștia sunt jurnaliști…”.

Zhuravlyov: „Nu mi-ar putea păsa mai puțin”.

Popov: „Sunt propagandiști, dar să nu fim așa…”.

Zhuravlyov: „Nu-mi pasă! Mă duc acolo și dacă îl văd…”.

Popov: „Să nu ucidem pe nimeni… Acum dvs. ați amenințat oamenii din programul nostru”.

Zhuravlyov: „Așa este – am făcut-o! Și ce dacă?! Și ce dacă?!”. (sursa: TVP World)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare