marți, aprilie 23, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneDirectorul CIA: Rusia va plăti "un preț foarte mare" pentru războiul pe...

Directorul CIA: Rusia va plăti „un preț foarte mare” pentru războiul pe care-l duce contra Ucrainei!

Rusia „va plăti un preț foarte mare” pentru multă vreme din cauza războiului pe care-l duce împotriva Ucrainei, a declarat joi directorul CIA, Bill Burns.

Acesta a precizat că, privind în retrospectivă, este greu ca cineva, văzând modul în care a decurs războiul pentru Putin, să tragă o altă concluzie decât că este vorba despre un eșec înregistrat de Rusia până acum.

„Nu numai că a fost dezvăluită slăbiciunea armatei ruse, dar vor fi daune pe termen lung aduse economiei Rusiei și generațiilor de ruși ca urmare a acestui fapt”, a mai zis acesta.

„Rusia va plăti un preț foarte mare, cred că pe o perioadă lungă de timp”, a adăugat Burns.

Remarcile lui Burns vin în momentul în care Ucraina a început să desfășoare ceea ce directorul CIA a descris ca fiind o contraofensivă în sud și în Harkiv – asta deși unii oficiali americani au fost reticenți în a descrie momentan operațiunea ucraineană drept o adevărată „contraofensivă”,  șansele Kievului de a-și revendica teritoriile fiind în viziunea acestora încă neclare.

„Inclusiv în ceea ce privește partea de nord-est a Ucrainei, nu aș subestima capacitatea sau curajul ucrainenilor din aceste momente”, a adăugat Burns. (sursa: CNN)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare