miercuri, mai 31, 2023

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneOboseala față de război. Zelenska: E exact ceea ce vrea Rusia!

Oboseala față de război. Zelenska: E exact ceea ce vrea Rusia!

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, a îndemnat națiunile occidentale să nu ajungă la stadiul în care pur și simplu s-au obișnuit cu situația dificilă în care se află țara sa, căci asta este ceea ce vizează Kremlinul.

„Este relativ de înțeles că vestul este obosit. Cu toate acestea, această expresie, pe care o aud destul de mult – oboseala față de război – e destul de periculoasă pentru noi, deoarece exact asta își dorește adversarul. Ei se așteaptă ca oamenii să uite și lumea să se sature de veștile triste, iar astfel Ucraina să dispară de pe primele pagini. Atunci ei ar simți că au permisiunea să facă ceea ce vor”, a zis Zelenska pentru The Times.

În contextul temperaturilor din ce în ce mai scăzute, Zelenska i-a acuzat pe ruși că încearcă să terorizeze ucrainenii, făcându-i să creadă că nu vor putea supraviețui.

„Ar fi greșit să spunem că aceste lucruri nu ne sperie, dar știm că trebuie să înduram asta. Iarna e perfidă, iar ei pe asta se bazează. Nu este prima dată când folosesc forța naturii împotriva populației civile”, a subliniat aceasta.

Ea a detaliat, de asemenea, că a întrerupt orice contact cu rudele sau cunoștințele din Rusia.

„Desigur, Putin este de vină, dar fără sprijinul poporului rus nu ar fi putut face asta la o asemenea scară… Am rude (în Rusia – n.red.), dar nu comunicăm. Acele relații s-au încheiat complet… Nu are rost să te întorci la acele relații, din moment ce viața ta și a copiilor și a familiei tale sunt în mare pericol, iar oamenii respectivi nici măcar nu te întreabă dacă ești încă în viață”, a mai zis prima doamnă a Ucrainei.

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare