vineri, iunie 21, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticVlad Gheorghe: "Unde sunt voturile?"

Vlad Gheorghe: „Unde sunt voturile?”

Vlad Gheorghe, care a candidat independent la alegerile europarlamentare de anul acesta, susține că rezultatele oficiale nu reflectă realitatea și că există dovezi de fraudare a alegerilor. Deși nu a reușit să treacă pragul electoral pentru a obține un nou mandat, Gheorghe afirmă că numeroși alegători i-au semnalat nereguli în procesul de votare.

Mi-ați scris foarte mulți să-mi spuneți că voturile voastre nu apar în procesele verbale. Știu situația, e semnalată și de alți candidați și partide fără delegați în secții. Nu e niciun șoc, era clar ce vor să facă de la comasare și nu e prima dată, o fac de 34 de ani – eu am avertizat încă de când au dat ordonanța.„, a scris Vlad Gheorghe într-o postare pe social-media.

Vlad Gheorghe este cunoscut pentru activitatea sa în Parlamentul European, unde a militat pentru transparență și combaterea corupției. Candidatura sa independentă a fost privită ca un test important pentru capacitatea candidaților fără susținerea partidelor mari de a accesa poziții de influență în politica europeană.

Rămâne de văzut cum vor evolua aceste acuzații și ce impact vor avea asupra viitorului politic al lui Vlad Gheorghe și asupra încrederii publicului în sistemul electoral. Cert este că demersurile sale vor continua să fie urmărite îndeaproape de către susținători și critici deopotrivă.

„Că se fură voturi așa cum spunea tătuca Stalin – ”nu contează cine votează, contează cine numără voturile” – iarăși nu-i niciun ”breichiniuz”. Știm asta din 1990 încoace, sunt cazuri clare semnalate de observatori independenți la fiecare tură de alegeri. Acum avem și dovezi.” – a mai punctat candidatul independent.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare