EXCLUSIV! Angajații unei companii de utilități publice, în slujbă la conacul lui Marian Oprișan

EXCLUSIV! Angajații unei companii de utilități publice, în slujbă la conacul lui Marian Oprișan

Un locuitor al comunei Bolotești a surprins imagini în care se vede foarte clar cum operatorul regional de apă și canalizare, companie de utilități publice din Focșani, execută lucrări la conacul lui Marian Oprișan.

Conacul baronului de Vrancea este deja faimos la nivel național, nu o dată fiind fotografiat complexul de dimensiuni faraonice situat într-una dintre cele mai pitorești zone din țară. El a devenit și mai cunoscut, după ce jurnaliștii de investigații locali au arătat că respectivul conac aparține mamei lui Marian Oprișan, care a lucrat toată viața ei la o fabrică de confecții din Focșani.

Conacul are aspectul general al unei fortărețe și arată de-a dreptul impresionant, cuprinzând mai multe clădiri, dar și anexe arondate unor veritabile zone de agrement.

Și pentru că un baron rămâne baron chiar și după ce-și pierde electoratul, Marian Oprișan apelează la serviciile operatorilor publici pentru propria moșie.

Investigatoria - Lucrări la conacul lui Marian Oprișan

Pentru că CUP Focșani asigură furnizarea de apă potabilă și canalizarea-epurarea apelor uzate „încă din vechi timpuri”, așa cum se arată chiar pe site-ul societății. Se fac, însă, și excepții, atunci când există disponibilitate.

L-am contactat pentru lămuriri pe șeful serviciului de relații cu publicul al companiei, Flaviu Șerbu, care ne-a spus că nu ne poate da numele persoanei care a solicitat serviciul companiei de utilități publice în interes privat, dar ne-a mărturisit că se fac astfel de servicii la cerere, în limita disponibilității, contra cost.

Acesta ne-a transmis și un răspuns oficial, în care ne arată că este vorba despre o persoană fizică, care ar fi achitat costul serviciului de vidanjare a unei fose septice.

Marian Oprișan
Răspuns la cererea Investigatoria pentru lucrările efectuate la conacul lui Marian Oprișan

În răspunsul primit se arată, așadar, că această companie mai execută servicii la cererea unor persoane fizice și că statutul social al solicitantului este nesemnificativ.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.