vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneDezastru pentru Trump. Rata acestuia de aprobare în rândul americanilor e la...

Dezastru pentru Trump. Rata acestuia de aprobare în rândul americanilor e la cel mai scăzut nivel din ultimii 7 ani, conform unui ultim sondaj

Rata de aprobare a lui Donald Trump a coborât în SUA la cel mai scăzut punct din ultimii șapte ani, conform unui ultim sondaj.

Un sondaj național al Universității Quinnipiac, ce a fost publicat miercuri, 14 noiembrie, a constatat că doar 31% dintre alegătorii înregistrați au o opinie favorabilă despre fostul președinte, în timp ce 59% au o opinie nefavorabilă despre el. Din iulie 2015 și până acum, acesta e cel mai scăzut nivel de aprobare a lui Trump în rândul alegătorilor înregistrați.

Cel mai important e că rata de aprobare a lui Trump a scăzut în rândul tuturor alegătorilor, inclusiv în rândul republicanilor și al independenților.

În timp ce procentul alegătorilor republicani care au o opinie pozitivă despre Trump e mult mai mare decât media alegătorilor înregistrați – 70% – aceasta e totuși cea mai scăzută rată de aprobare pe care fostul președinte a avut-o în rândul republicanilor din martie 2016, potrivit sondajului Universității Quinnipiac.

Doar 25% dintre alegătorii independenți au o opinie pozitivă despre fostul președinte, cel mai scăzut nivel de aprobare înregistrat din mai 2015 în rândul independenților.

Rezultatele sondajului Quinnipiac s-au bazat pe chestionarea a 1.456 de alegători înregistrați, între 8 decembrie și 12 decembrie. Sondajul are o marjă de eroare de 2,6%. (sursa: Newsweek)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare