joi, iunie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticDrulă a demisionat de la conducerea USR. Reacții: "Cătăline, dacă pleci, ia-ți...

Drulă a demisionat de la conducerea USR. Reacții: „Cătăline, dacă pleci, ia-ți şi „prietenii” cu tine. Şi să le înceteze şi contractele-alea”

Cătălin Drulă a ieșit în spațiul public după rezultatul dezastruos al USR la nivel național și a spus că își asumă acest rezultat prin demisie. Acesta l-a nominalizat pe Dominic Fritz, primarul reales al Timișoarei, drept potențial înlocuitor al său la conducerea partidului.

Voi convoca în USR alegeri pentru un nou preşedinte în cel mai scurt timp. Avem oameni şi lideri puternici care pot duce mai departe această construcţie. Mă gîndesc aici la Dominic Fritz, un om care a câştigat decisiv votul în Timişoara şi a arătat că PSD şi PNL pot fi înfrânte. E foarte important ca USR să continue, pentru că în această mișcare s-au pus speranțele de modernizare a României”, a afirmat Drulă.

Una dintre primele reacții la această demisie anunțată aparține lui Vlad Gheorghe, care, după cum știm, a plecat din USR acuzând practici nu tocmai demne de un partid care se vrea a fi onest cu cetățenii și chiar cu membrii proprii de partid.

Dacă-şi dădea Drulă demisia când i-am cerut-o, poate dezastrul mai putea fi evitat. Cătăline, dacă pleci, ia-ți şi „prietenii” cu tine. Şi să le înceteze şi contractele-alea.”, a scris Vlad Gheorghe.

Întrebat de presă dacă va candida la alegerile prezidențiale din acest an, Drulă a răspuns că „anul acesta, nu”.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare