joi, iunie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneTELEORMAN. În dimineața de după alegeri, mai mulți locuitori din Bragadiru s-au...

TELEORMAN. În dimineața de după alegeri, mai mulți locuitori din Bragadiru s-au trezit cu cruci funerare la poartă, inscripționate cu numele lor

Situație incredibilă în Teleorman: mai mulți oameni din localitatea Bragadiru, care l-au susținut pe contracandidatul lui Cristian Chisac, actualmente candidat PSD, după ce a trădat tabăra liberală, s-au trezit în dimineața de după alegeri cu cruci la poartă. Pe fiecare dintre crucile funerare sunt inscripționate numele unor oameni vii, care, însă, au refuzat să-și direcționeze votul și susținerea către Chisac.

Crucile erau confecționate din lemn și, în unele cazuri, erau însoțite de coroane funerare.

Efectiv, am rămas în stare de șoc de dimineață, când am găsit la poartă o cruce din lemn, pe care sunt scrise numele meu și ale unor alte persoane. Toți trăim, dar am îndrăznit să nu îl susținem pe fostul și, se pare, actualul primar, Chisac. ”, a mărturisit în exclusivitate pentru INVESTIGATORIA una dintre persoanele vizate de acest spectacol grotesc.

Din motive lesne de înțeles, acești oameni se tem acum pentru siguranța lor fizică.

Cristian Chisac este primarul localității Bragadiru din Teleorman. Până recent, era liberal convins, aducând celor de la PNL Teleorman un scor electoral care le-a permis în 2020 să preia conducerea Consiliului Județean. Drept recompensă, a primit și un post de conducere la Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman pentru partenera lui de viață de la momentul acela, care a fost destituită tot după niște dezvăluiri făcute de publicația noastră.

Apoi a trecut în tabăra PSD, iar în urma alegerilor de ieri, acesta a anunțat că a câștigat scrutinul.

Chisac mai are în trecut povești de abuz, de concedieri ilegale, de limbaj inadecvat și de comportamente agresive.

Am contactat și Inspectoratul Județean de Poliție, care spune că nu a primit încă nicio sesizare pe acest subiect.

CARMEN DUMITRESCU
CARMEN DUMITRESCU
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare