miercuri, mai 8, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneProfesor din Râmnicu Vâlcea către elevii săi: "Femeile sunt handicapate"

Profesor din Râmnicu Vâlcea către elevii săi: „Femeile sunt handicapate”

Un cadru didactic al liceului „Alexandru Lahovari” din Râmnicu Vâlcea a fost înregistrat în timp ce le spunea elevilor săi că „femeile sunt handicapate”.

Lecția de misoginism a fost înregistrată de unul dintre elevii profesorului, care are oricum un trecut destul de controversat. Acesta ar fi fost condamnat la muncă în folosul comunității și amendat în anul 2008, după ce și-ar bătut un coleg în fața elevilor.

Este vorba despre profesorul de filozofie Virgil Vasiloiu, cunoscut pentru temperamentul său coleric, despre care a relatat și publicația locală Gazeta Vâlceană. Din 2014 și până în 2018 acesta ar fi avut frecvent conflicte cu un profesor de geografie din cadrul aceleiași instituții de învățământ.

Publicația relata la momentul acela că „în data de 11 noiembrie 2014, profesorul Liviu Tudor a sunat la Poliţie şi a anunţat că a fost lovit cu pumnii în faţă de colegul său Virgil Vasiloiu. Incidentul a avut loc pe holul Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari”, iar martori au fost chiar elevii acestui prestigios liceu.

Revenind la lecția de misoginism, profesorul de filosofie le-a explicat elevilor săi că bărbații sunt cei care fac drepturile pentru animale și femei, acestea din urmă fiind handicapate.

Știți că în Marea Britanie, de vreun an de zile, s-a schimbat legislația în sensul acordării drepturilor animalelor. Am dat drepturi, noi, bărbații, că noi dăm drepturi, restul sunt degeaba. Noi bărbații suntem Dumnezeu pe pământul ăsta. Femeile nu sunt, că au drepturi, deci sunt handicapate”, se aude în înregistrarea realizată de elev.

Elevul a postat înregistrarea pe YouTube.

În imagine: Colegiul Național „Alexandru Lahovari”, Râmnicu Vâlcea

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare