vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneKuleba sugerează lansarea unui program special pentru soldații ruși care vor să...

Kuleba sugerează lansarea unui program special pentru soldații ruși care vor să dezerteze: „Obține șansa de a începe o nouă viață!”

Ministrul ucrainean de Externe, Dmytro Kuleba, a sugerat lansarea unui program special pentru soldații ruși care nu mai doresc să lupte în Ucraina.

„Mesajul e următorul: salvează-te și pleacă! Depune armele, predă-te forțelor ucrainene și obține șansa de a începe o nouă viață! Sunt încrezător că această ofertă merită făcută, deoarece chiar dacă doar un soldat rus depune armele și decide să plece, înseamnă atât salvarea vieților ucrainene, cât și un orizont mai apropiat pentru pace”, a spus Kuleba pe parcursul unui comunicat trimis publicației Reuters.

Acesta a cerut, de asemenea, Uniunii Europene să interzică eliberarea de vize pentru turiștii ruși, considerând că această măsură este oportună, deoarece majoritatea rușilor au susținut agresiunea genocidară a țării lor împotriva Ucrainei.

„Timpul jumătăților de măsură a trecut. Doar o politică dură și consecventă poate produce rezultate. O interdicție a vizelor pentru turiștii ruși și pentru alte categorii va fi un răspuns adecvat la războiul de agresiune genocidar al Rusiei din inima Europei, susținut de o covârșitoare majoritate a cetățenilor ruși”, a zis Kuleba în comentariile sale.

Anterior, ministrul de Externe a declarat că interzicerea vizelor pentru turiștii ruși reprezintă o chestiune de respect de sine pentru europeni. (sursa: Ukrinform)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare