vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneFOTO Armata ucraineană de IT-iști, victorie imensă contra grupării rusești Wagner: "Avem...

FOTO Armata ucraineană de IT-iști, victorie imensă contra grupării rusești Wagner: „Avem toate datele personale ale mercenarilor!”

Apărătorii cibernetici ucraineni au obținut o victorie imensă împotriva grupării militare rusești de mercenari, cunoscută drept Wagner.

Concret, armata ucraineană de IT-iști a obținut datele personale ale mercenarilor din gruparea militară privată Wagner, cunoscută și ca armata personală a dictatorului de la Kremlin, Vladimir Putin.

Victoria obținută de IT-iștii ucraineni a fost anunțată pe Telegram de ministrul ucrainean al Digitalizării, Mykhailo Fedorov (foto 1).

„Site-ul web al Wagner, grup care mobilizează pușcăriași ruși pentru războiul contra Ucrainei, a fost spart de armata noastră IT! Avem toate datele personale ale mercenarilor!”, a scris acesta pe Telegram.

Fedorov a mai subliniat că „fiecare călău, criminal și violator va fi aspru pedepsit, răzbunarea fiind inevitabilă”.

Captură de ecran cu site-ul spart al grupării Wagner

Amintim că, în închisorile rusești, mercenarii grupării Wagner au început să „convingă” pușcăriașii să semneze un contract militar pentru a participa la războiul contra Ucrainei, aceștia fiind amenințați pe de altă parte că în caz că nu vor accepta acum, ei vor fi trimiși obligatoriu pe front mai târziu, dar fără a primi vreo răsplată. (sursa: Ukrinform)

Un clip distribuit pe rețeaua Telegram îl arăta pe Yevgenii Prigojin, care este cunoscut ca fondator și patron al grupului de mercenari PMC Wagner, recrutând deținuți ai închisorii IK 6 din Yoshkar-Ola pentru participarea la războiul împotriva Ucrainei.

Înconjurat de pușcăriași, Prigojin, spune: „Veniți să luptați în Ucraina și să fiți răsplătiți cu libertatea, dacă puteți să reveniți în viață… Nimeni nu se întoarce în spatele gratiilor”.

„Dacă slujești șase luni, ești liber. Dacă ajungi în Ucraina și decizi că nu este pentru tine, te executăm”, le spune fondatorul grupului Wagner deținuților, cărora le-a acordat doar cinci minute pentru a alege dacă semnează contractul să lupte împotriva Ucrainei sau nu.

Vedeți video:

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare