vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneVIDEO Mesajul cinic adresat de un preot rus mamelor îngrijorate de soarta...

VIDEO Mesajul cinic adresat de un preot rus mamelor îngrijorate de soarta fiilor mobilizați pentru a lupta contra Ucrainei: „Dumnezeu le-a permis să aibă mulți copii!”

Un preot rus i-a dat o replică cinică unei mame care a spus că atât ea, cât și o prietenă se tem pentru fiii lor în urma mobilizării militare declanșate de Kremlin.

Un clip distribuit marți pe Twitter de Anton Gerașcenko, un consilier al ministrului ucrainean al Afacerilor Interne, arată o femeie care explică, într-o emisiune de știri a unui program TV rusesc, situația dificilă pe care o trăiește o prietenă în privința fiului ei.

„O cunoștință a familiei mele a vândut practic tot ce avea și și-a trimis fiul în Insulele Canare pentru că este foarte îngrijorată de copilul ei”, a spus femeia, potrivit subtitrărilor oferite de Gerașcenko.

„Este dispusă să dea orice pentru ca al ei copil să se afle acolo, departe de această situație pe care nu o înțelege. Înțelegeți mamele? Înțelegeți cum se simt ele în acel moment?”, a continuat aceasta.

Ca replică, un preot rus i-a transmis că mamele ar fi trebuit să aibă mai mulți copii dacă acum sunt îngrijorate că-i vor pierde pe unii dintre fii în urma războiului contra Ucrainei. De asemenea, acesta a profitat de ocazie pentru a denunța avortul și diversele mijloace de contracepție.

„Înțeleg că fiecărei femei, în mod natural, Dumnezeu i-a permis să aibă mulți copii în majoritatea cazurilor”, a spus preotul, conform subtitrărilor.

„Dacă o femeie respectă porunca procreării și renunță la mijloacele artificiale de întrerupere a sarcinii, este evident că va avea mai mult de un copil în majoritatea cazurilor. Deci nu va fi la fel de dureroasă sau de speriat situația despărțirii de ei… Dacă Dumnezeu vrea, lucrurile vor decurge bine”, a continuat acesta.

Amintim că dictatorul rus Vladimir Putin a anunțat la sfârșitul lunii septembrie mobilizarea militară pentru a susține efortul de război contra Ucrainei. Putin a precizat ulterior, că până la 14 octombrie, aproximativ 220.000 de bărbați au fost recrutați în serviciul militar, obiectivul fiind de 300.000. Un alt oficial rus a dat de înțeles după câteva zile că efortul de mobilizare s-a încheiat, dar rămâne neclar dacă obiectivul final a fost îndeplinit.

În august, la șase luni după ce Rusia a invadat la scară largă Ucraina, Pentagonul a estimat că între 70.000 și 80.000 de soldați ruși au fost uciși sau răniți în conflict. Se estimează totodată că aproximativ 700.000 de ruși au fugit din țară ca răspuns la mobilizarea parțială anunțată de Putin. (sursa: Newsweek)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare