miercuri, iunie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticGeorge Simion este candidatul AUR la prezidențiale

George Simion este candidatul AUR la prezidențiale

Evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru alegerile prezidenţiale a avut loc sâmbătă seară.

Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor a decis sâmbătă ca George Simion, preşedintele partidului, să fie candidatul pentru funcţia de preşedinte al României.

„Sâmbătă, 15 iunie, s-a întrunit Consiliul Naţional de Conducere al Alianţei pentru Unirea Românilor pentru a desemna candidatul partidului la alegerile prezidenţiale din acest an. În urma votului exprimat, CNC AUR a decis, cu unanimitate de voturi, ca preşedintele partidului, George Simion, să fie candidatul AUR pentru funcţia de preşedinte al României”, se arată într-un comunicat al AUR, citat de Agerpres.

Evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru alegerile prezidenţiale a avut loc sâmbătă seară, la Arenele Romane, unde au fost prezenţi peste 7.000 de participanţi, potrivit organizatorilor.

Partidul de extremă dreapta AUR a câștigat 6 locuri, din cele 33 acordate României, în Parlamentul European. În alegerile locale, potrivit datelor BEC, în urma centralizării la nivel naţional a 99,87% dintre cele 3.186 de circumscripţii electorale, partidul a obținut 6,39% din voturile pentru funcţiile de primar.

Georgiana Costea
Georgiana Costea
Licențiată în Relații Internaționale și Studii Europene, cu un masterat în același domeniu, Georgiana Costea a debutat în presă abordând politica internă și externă. Între timp, s-a concentrat pe zona economică, cu accent pe energie și IT, în cadrul revistei de business Forbes România.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare