marți, aprilie 30, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneVerdictul dat de un fost premier al Rusiei după parada de 9...

Verdictul dat de un fost premier al Rusiei după parada de 9 mai: „E începutul sfârșitului erei lui Putin!”

Primul premier al regimului Putin a declarat că discursul de astăzi al președintelui Rusiei, susținut cu prilejul „Zilei Victoriei”, a arătat că acesta este conștient că războiul său eșuează.

Fostul prim-ministru rus Mihail Kasyanov a declarat că Putin are în mod clar probleme și că este „începutul sfârșitului erei lui Putin”.

Vorbind pentru Sky News, Kasyanov a spus că președintele rus a fost „indus în eroare” și nu se aștepta la acest nivel de rezistență din partea Ucrainei.

Fostul premier, care s-a pronunțat anterior împotriva războiului, a spus că Putin le-a „furat” rușilor Ziua Victoriei și „a creat un instrument de propagandă”.

El a mai precizat despre faptul că astăzi nu a fost anunțată nicio victorie că înseamnă că forțele ruse „își pierd puterea”.

Între timp, un alt fost politician rus a sugerat, de asemenea, că Putin ar putea fi detronat.

Ghenadi Gudkov, un fost reprezentant al opoziției liberale, aflat în exil, a scris pe Twitter: „Putin a repetat citate din sertarul destinat unor zombi, fără a îndrăzni ceva mai serios. Așadar, Kremlinul nu mai are în rezervă niciun truc. Acum înfrângerea lui Putin este o chestiune de timp!”. (sursa: Sky News)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare