sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneCinci traficanți, surprinși în timp ce ridicau un colet cu 6,5 kilograme...

Cinci traficanți, surprinși în timp ce ridicau un colet cu 6,5 kilograme de cannabis

Cinci tineri din Galați au fost surprinși în flagrant, în timp ce ridicau un colet trimis din Marea Britanie, în care se aflau 6,5 kilograme de cannabis. Perchezițiile domiciliare au lămurit povestea.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc și mare risc, precum și trafic de droguri de risc și mare risc.

Perchezițiile au avut loc 19 ianuarie în Galați, după ce, în aceeași zi, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea traficului de droguri de risc și mare risc, cinci tineri au fost surprinși în flagrant delict, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Marea Britanie, ce conținea 6,5 kg de cannabis.

În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit și au ridicat 180 de grame de cocaină, precum și 800 de lire sterline.

Polițiștii au pus în executare 10 mandate de aducere și, după audierea persoanelor, la sediul D.I.I.C.O.T. Galați, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare