sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticDăncilă își dezvăluie relația cu Dragnea într-o... carte

Dăncilă își dezvăluie relația cu Dragnea într-o… carte

Viorica Dăncilă încă se ia foarte în serios. Atât de mult, încât a încercat până să și… scrie. N-a reușit singură, a avut nevoie de ajutorul unei jurnaliste, dar cert e că pregătește lansarea unei cărți despre relația ei cu Dragnea.

Revenirea la anonimat a fost o problemă pentru Viorica Dăncilă, care nu s-a mai putut adapta foarte ușor la viața normală. De altfel, cei care au căzut-o ieșind prin localurile din reședința județului Teleorman spun că aceasta se uita în jur, așteptând ca lumea s-o recunoască și să-i ceară autografe, iar de fiecare dată, era tristă că asta nu se întâmpla.

Atunci, fostul premier român a decis că ar mai fi o modalitate prin care ar putea reveni în prim-planul preocupării publice, așa că a decis să-și scrie „partea ei de adevăr” cu sprijinul unei jurnaliste, în cadrul unei cărți-interviu, în care spune că a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Dragnea și despre care spune că va genera momente interesante.

Lansarea este promisă în curând, iar Dăncilă se arată public foarte optimistă cu privire la impactul ei:

„Pentru a răspunde curiozității prietenilor și neprietenilor, confirm faptul că foarte curând va avea loc lansarea unei cărți-interviu, pe care am realizat-o în colaborare cu jurnalista Marga Nițu. Am vorbit despre multe dintre provocările perioadei în care am fost prim-ministru, inclusiv despre relația cu Liviu Dragnea, dar și despre campaniile electorale din 2019 și colaborarea cu cei care astăzi conduc PSD.

Am fost și rămân social-democrată și un om de echipă, iar acesta e motivul principal pentru care am amânat lansarea acestui volum pentru perioada post-electorală. Sunt lucruri care trebuie spuse, fiindcă PSD nu se poate reclădi decât pe adevăr și pe analiza obiectivă a problemelor trecutului. Revin cu detalii, urmează momente interesante.”, a scris Dăncilă pe Facebook.

În aceste condiții, așteptăm cu interes și cartea lui Dragnea de la Rahova, de vreme ce rețeta succesului după înfrângere pare să fie scoaterea rufelor murdare în piața publică.

 

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare