joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneDosar penal deschis după uciderea ursului Arthur

Dosar penal deschis după uciderea ursului Arthur

După ce un prinț din Austria a ucis unul dintre cele mai rare exemplare de urs brun din România, autoritățile încep să ia primele măsuri.

Desigur, prințul Prințul Emanuel von und zu Liechtenstein, în vârstă de 43 de ani, arată că autoritățile române sunt cele care i-au facilitat vânătoarea, după ce a primit, se pare, aprobare de la Ministerul Mediului să împuște o ursoaică ce făcea pagube în gospodăriile oamenilor din localitatea Ojdula.

Scuza erorii în timpul partidei de vânătoare nu se susține, însă, pentru că, în general, partidele de acest gen sunt organizate în așa fel încât se știe exact ce urs va fi pus în bătaia puștii.

După ce organizația de mediu Agent Green a prezentat public amănuntele sordide ale acestei afaceri pe bani mulți, românii s-au scandalizat, au semnat petiții și au cerut chiar și demisia ministrului Mediului, Tanczos Barna, care și-a făcut un titlu de glorie din susținerea scoaterii de sub protecție a unor animale sălbatice, precum urșii, râșii sau pisicile sălbatice.

Acum, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc s-au sesizat și fac cercetări pentru braconaj și uz nelegal de armă.

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare