vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneCoaliția pentru Națiune a făcut plângere la DNA cu privire la diploma...

Coaliția pentru Națiune a făcut plângere la DNA cu privire la diploma de studii a lui Vlad Voiculescu

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat astăzi faptul că partidul condus de Dan Chitic, Coaliția pentru Națiune, a depus la DNA o plângere penală legată de diploma de studii a acestuia. DNA ar fi clasat plângerea, motivând că fapta penală nu există.

Vlad Voiculescu a anunțat astăzi pe Facebook că nu știa despre această plângere penală depusă împotriva lui la DNA, dar nici nu se declară surprins de inițiativa Coaliției pentru Națiune. Mai mult, procurorul de caz ar fi documentat speța și ar fi obținut, potrivit lui Voiculescu, toate actele relevante de la Ministerul Educației și de la Centrul de Echivalare a Diplomelor.

În continuare, fostul ministru se arată surprins de faptul că oamenii au, în continuare impresia, determinată de anumite redacții de presă, că diploma sa nu e reală, deși ea a fost emisă de o universitate de top din Europa și este recunoscută de Ministerul Educației.

Coaliția pentru Națiune (măreață organizație cu măreț nume și măreț conducător) a depus la DNA o plângere penală împotriva mea. Mai precis împotriva diplomei mele de la Wirtschaftsuniversität-Wien. Nu știam, dar nici surprins nu sunt. DNA a clasat plângerea formulată în baza art. 16 alin. 1 lit. a Cod procedura penală: „fapta nu există”. Procurorul a consemnat în ordonanța de clasare că a primit documente relevante atât de la Ministerul Educației, cât și de la Centrul de Echivalare a Diplomelor.„, arată Vlad Voiculescu.

Acesta încheie, însă, într-o notă ironică postarea și mulțumește DNA pentru eforturile făcute în sensul verificării diplomei sale de studii.

Voiculescu a obținut diploma de studii în anul 2011 la Vienna University of Economics and Business, diplomă care i-a fost echivalată în România cu o diplomă de master în domeniul administrarea afacerilor.
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare