Un polițist local din Sectorul 1 a făcut plângere pentru că e „obligat” să poarte uniforma de serviciu

Un polițist local din Sectorul 1 a făcut plângere pentru că e „obligat” să poarte uniforma de serviciu

Situație absurdă la Poliția Locală a Sectorului 1: primarul Clotilde Armand a povestit public că, după ce a instituit obligativitatea purtării uniformelor de serviciu de către polițiștii locali, unul dintre aceștia a făcut plângere.

În cadrul unei întrevederi cu conducerea Poliției Locale a Sectorului 1, primarul Clotilde Armand a impus angajaților instituției obligativitatea de a purta uniforma la locul de muncă. Se pare că solicitarea nu a fost așa de firească pe cât pare la prima vedere și pentru angajații instituției sau, cel puțin, pentru o parte a lor.

De altfel, unul dintre ei a reclamat instituția pentru că îl obligă să poarte uniforma de serviciu… la serviciu. Primarul sectorului se exprimă ironic cu privire la această situație, menținând că problemele de fashion nu fac parte din paleta de responsabilități ale instituției publice.

În urmă cu câteva zile am discutat cu conducerea Poliției Locale Sector 1 să transmită angajaților că este obligatoriu să poarte uniformă (existau prea mulți polițiști locali în teritoriu îmbrăcați casual). Și ce credeți? Unul dintre polițiștii locali din Sectorul 1 a făcut plângere conducerii pentru că l-a obligat să poarte uniformă de serviciu. Kafka?! Sper să înțeleagă că problemele de fashion nu sunt în atribuțiile Poliției Sectorului 1.„, a scris Armand pe Facebook.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.