joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialUn polițist local din Sectorul 1 a făcut plângere pentru că e...

Un polițist local din Sectorul 1 a făcut plângere pentru că e „obligat” să poarte uniforma de serviciu

Situație absurdă la Poliția Locală a Sectorului 1: primarul Clotilde Armand a povestit public că, după ce a instituit obligativitatea purtării uniformelor de serviciu de către polițiștii locali, unul dintre aceștia a făcut plângere.

În cadrul unei întrevederi cu conducerea Poliției Locale a Sectorului 1, primarul Clotilde Armand a impus angajaților instituției obligativitatea de a purta uniforma la locul de muncă. Se pare că solicitarea nu a fost așa de firească pe cât pare la prima vedere și pentru angajații instituției sau, cel puțin, pentru o parte a lor.

De altfel, unul dintre ei a reclamat instituția pentru că îl obligă să poarte uniforma de serviciu… la serviciu. Primarul sectorului se exprimă ironic cu privire la această situație, menținând că problemele de fashion nu fac parte din paleta de responsabilități ale instituției publice.

În urmă cu câteva zile am discutat cu conducerea Poliției Locale Sector 1 să transmită angajaților că este obligatoriu să poarte uniformă (existau prea mulți polițiști locali în teritoriu îmbrăcați casual). Și ce credeți? Unul dintre polițiștii locali din Sectorul 1 a făcut plângere conducerii pentru că l-a obligat să poarte uniformă de serviciu. Kafka?! Sper să înțeleagă că problemele de fashion nu sunt în atribuțiile Poliției Sectorului 1.„, a scris Armand pe Facebook.

 

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare