joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneLiberarul Adrian Moraru despre cazul Barna: "E caz penal 100%"

Liberarul Adrian Moraru despre cazul Barna: „E caz penal 100%”

Se încing din nou spiritele între liberali și useriști. De data aceasta, problema este dosarul penal ajuns la DNA în care numele vicepremierului Dan Barna este legat de o fraudă cu bani europeni.

Liberarul Adrian Moraru, fost candidat al PNL la primăria Sectorului 3 și actual consilier general al Municipiului București a scris astăzi pe Facebook că nu există niciun dubiu asupra faptului că Dan Barna și-a înfruptat familia cu bani europeni și arată că este indubitabilă vinovăția vicepremierului USR-PLUS.

Mai mult, acesta arată că prejudiciul din dosarul în care apare numele lui Barna este mai mare decât cel pentru care Liviu Dragnea, șeful social-democraților, a fost condamnat în 2019.

Cazul Barna. Simplu. Ai semnat să îi dai rudei tale un sac de bani. Chiar mai mare ca ăla care e miza la Dragnea. Nu înțeleg de ce mai pierdem vremea. E caz penal 100%.”, scrie Moraru.

Dan Barna fraudă

Vicepremierul Dan Barna este una din cele patru persoane pe care Departamentul de Luptă Anti-Fraudă le-a reclamat la DNA pentru “posibila săvârșire a unor fapte de natură penală”, totul după ce DLAF a investigat patru proiecte cu fonduri europene, în care a fost implicat Dan Barna înainte de anul 2016.

Dan Barna a declarat public că, dacă se va deschide cercetarea penală pe numele său, se va retrage din toate funcțiile publice pe care le deține, în virtutea faptului că partidul pe care îl conduce și-a câștigat electoratul pe baza sloganului „Fără penali în funcții publice”.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare