Căutat de poliție, după ce a furat 170.000 de euro din dulapul unei femei

Căutat de poliție, după ce a furat 170.000 de euro din dulapul unei femei

Cu câteva zile în urmă, o femeie din Lugoj anunța autoritățile că i-au dispărut dintr-un dulap de acasă suma de 170.000 de euro. Polițiștii au început cercetările și au găsit peste 100.000 de euro îngropați în curtea unei case și într-o anexă în localitatea Boldur.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Lugoj, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, în comuna Boldur, județul Timiș, suspectând că un bărbat ar fi ascuns în cele două locații niște bani.

Totul după ce, pe data de 14 mai, polițiștii fuseseră sesizați de o femeie în vârstă de 38 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 30 de ani, i-ar fi sustras 170.000 de euro, dintr-un dulap aflat în locuința personală.

Ieri, 19 mai, polițiștii au stabilit că există posibilitatea ca banii furați să fie ascunși în două locații din comuna Boldur, motiv pentru care au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară.

Surprinzător, o mare parte din suma furată a fost găsită la cele două adrese, banii fiind îngropați în curtea unei case și într-o anexă. Polițiștii au dezgropat astfel nu mai puțin de 110.300 de euro. La o locație au fost găsiți 20.000 de euro, îngropați în curtea casei, iar, la a doua locație, au fost găsiți 90.300 de euro, îngropați într-o anexă.

Bărbatul suspectat că ar fi comis furtul se află în acest moment în afara țării, așa că autoritățile îl caută pentru a-l duce în fața instanței de judecată, dar și pentru a recupera în totalitate prejudiciul reclamat de femeie.

 

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.