Dragnea către Ciolacu: „Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului”

Dragnea către Ciolacu: „Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului”

Liviu Dragnea, fostul lider al social-democraților, recent eliberat din Penitenciarul Rahova, i-a scris o scrisoare deschisă actualului șef al PSD, Marcel Ciolacu. Acesta spune că PSD a murit, devenind un cerșetor la masa PNL-ului.

Reacție dură a lui Liviu Dragnea, după ce PSD și-a manifestat public disponibilitatea de a colabora cu PNL-ul în cadrul unei guvernări. Deși e unul dintre fondatorii USL-ului, Dragnea se arată acum extrem de deranjat de faptul că PSD ia în calcul o alianță cu liberalii și spune că a primit numeroase mesaje de la publicul social-democrat, care e dezamăgit de drumul pe care partidul a decis să pășească.

Dragnea folosește cuvinte dure în scrisoarea lui, ba chiar amenință la finalul ei, avertizându-i pe social-democrați că ar trebui să le fie frică.

Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului funcții într-un guvern eșuat și criminal. Vă pregătiți să stați la poză lângă cel mai inept guvern din istoria României postdecembriste, care a prăbușit țara într-o criză sanitară, economică și politică fără precedent. Totul, ÎN TIMP CE ROMÂNII MOR pe holurile spitalelor. Totul, în timp ce oamenii își numără și ultimii lei pentru facturile la gaze și curent. Toate astea, în timp ce toată presa internațională râde de voi.„, a notat Dragnea în scrisoarea deschisă.

El îi mai reproșează lui Marcel Ciolacu faptul că ar fi vândut cel mai mare partid al României și îi promite că va da socoteală pentru tot. Scrisoarea se sfârșește cu o amenințare.

„VEȚI DA SOCOTEALĂ ROMÂNILOR PENTRU TOT. Pentru că, dragă Marcel, voi ați avut ocazia să salvați România ca să nu ajungă aici, dar AȚI ALES SĂ ÎL SALVAȚI PE IOHANNIS în ultimul ceas. SĂ VĂ FIE FRICĂ!”

Liviu Dragnea, eliberat din penitenciar în urma unei condamnări în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, a reintrat în ultimele săptămâni în viața politică, ocupându-se intens de promovarea unei noi formațiuni politice, pe care a înființat-o, prin interpuși, în parteneriat cu Codrin Ștefănescu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.