vineri, martie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticDragnea către Ciolacu: "Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la...

Dragnea către Ciolacu: „Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului”

Liviu Dragnea, fostul lider al social-democraților, recent eliberat din Penitenciarul Rahova, i-a scris o scrisoare deschisă actualului șef al PSD, Marcel Ciolacu. Acesta spune că PSD a murit, devenind un cerșetor la masa PNL-ului.

Reacție dură a lui Liviu Dragnea, după ce PSD și-a manifestat public disponibilitatea de a colabora cu PNL-ul în cadrul unei guvernări. Deși e unul dintre fondatorii USL-ului, Dragnea se arată acum extrem de deranjat de faptul că PSD ia în calcul o alianță cu liberalii și spune că a primit numeroase mesaje de la publicul social-democrat, care e dezamăgit de drumul pe care partidul a decis să pășească.

Dragnea folosește cuvinte dure în scrisoarea lui, ba chiar amenință la finalul ei, avertizându-i pe social-democrați că ar trebui să le fie frică.

Sunteți pionii deghizați de la Cotroceni, care cerșesc la masa PNL-ului funcții într-un guvern eșuat și criminal. Vă pregătiți să stați la poză lângă cel mai inept guvern din istoria României postdecembriste, care a prăbușit țara într-o criză sanitară, economică și politică fără precedent. Totul, ÎN TIMP CE ROMÂNII MOR pe holurile spitalelor. Totul, în timp ce oamenii își numără și ultimii lei pentru facturile la gaze și curent. Toate astea, în timp ce toată presa internațională râde de voi.„, a notat Dragnea în scrisoarea deschisă.

El îi mai reproșează lui Marcel Ciolacu faptul că ar fi vândut cel mai mare partid al României și îi promite că va da socoteală pentru tot. Scrisoarea se sfârșește cu o amenințare.

„VEȚI DA SOCOTEALĂ ROMÂNILOR PENTRU TOT. Pentru că, dragă Marcel, voi ați avut ocazia să salvați România ca să nu ajungă aici, dar AȚI ALES SĂ ÎL SALVAȚI PE IOHANNIS în ultimul ceas. SĂ VĂ FIE FRICĂ!”

Liviu Dragnea, eliberat din penitenciar în urma unei condamnări în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, a reintrat în ultimele săptămâni în viața politică, ocupându-se intens de promovarea unei noi formațiuni politice, pe care a înființat-o, prin interpuși, în parteneriat cu Codrin Ștefănescu.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare