marți, aprilie 30, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăExterneGeneral american în rezervă: Forțele ucrainene vor da o lovitură de tip...

General american în rezervă: Forțele ucrainene vor da o lovitură de tip KO trupelor rusești!

În ciuda faptului că sunt depășite numeric din punct de vedere al artileriei, trupele ucrainene „vor fi din ce în ce mai mult în avantaj”, urmând să dea o lovitură de tip knockout forțelor rusești, a zis fostul comandant al trupelor americane din Europa, locotenent-generalul în rezervă Mark Hertling.

Generalul american în rezervă a precizat că respectiva lovitură de tip KO va fi posibilă pe măsură ce armele occidentale avansate vor ajunge pe linia frontului.

Acesta a mai subliniat că forțele Kremlinului continuă să piardă personal și echipamente și suferă de un moral scăzut.

„Condiția psihologică a forțelor rusești e extrem de scăzută și nu se îmbunătățește”, a zis acesta.

„Sievierodonetsk, Popasna, Dibrivne (lângă Izyum), Rubizhne, Zaporizhzyha au cunoscut acțiunea de tip pumn-contrapumn. Este un meci de box la categoria grea. Nu a fost încă o lovitură de tip KO. Va veni, pe măsură ce forțele ruse devin mai epuizate”, a mai precizat generalul american în rezervă. (sursa: Sky News)

Precizările generalului Mark Hertling întăresc cele spuse luna trecută de fostul general NATO Konstantinos Loukopoulos, care sublinia că Rusia mai are un răgaz de aproximativ nouă luni pentru a câștiga războiul împotriva Ucrainei, căci ulterior ar putea începe contraofensiva Ucrainei ce va împinge forțele rusești afară din țară.

Ucraina va avea nevoie de până la nouă luni pentru a asimila echipamentele militare primite de la țările occidentale pentru a-și sprijini astfel contraatacul asupra Rusiei, potrivit lui Loukopoulos.

„În cazul tancurilor și vehiculelor blindate va fi necesară o etapă inițială de training al personalului”, a spus Loukopoulos pentru Al Jazeera.

„Au nevoie de antrenament tactic, inclusiv trageri de probă și exerciții, care nu pot fi făcute în câteva săptămâni. Ciclul de antrenament este de cel puțin șase luni și asta nu se schimbă în timp de război”, a completat acesta.

„Pentru ca Ucraina să absoarbă armele din Occident și să le facă operaționale, să formeze unitățile potrivite și să le antreneze, are nevoie de opt, nouă luni. Nu poate retrage unități active de pe front pentru a le antrena”, a declarat Loukopoulos. (mai multe detalii AICI)

ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare