PSD cere comisie de anchetă pentru „falsificarea datelor pandemiei”

PSD cere comisie de anchetă pentru „falsificarea datelor pandemiei”

Declarațiile lui Vlad Voiculescu de astăzi au generat un veritabil cutremur în mediul politic. Una dintre sursele acestui „deranj” este afirmația fostului ministru al Sănătății cum că există diferențe între numerele raportate și cele reale. Acum, PSD cere înființarea unei comisii de anchetă pe această temă.

Voiculescu a fost destul de clar astăzi în privința faptului că liberalii au ascuns adevăratele cifre ale pandemiei într-o perioadă de zbatere electorală.

Avem un ministru al Sănătăţii, care nu ştiu cât timp are, dar sunt câteva lucruri la care lucram, respectiv investigam. O să îl rog pe domnul ministru interimar, care ocupă de asemenea funcţia de prim ministru, să revadă metodologia făcută sub conducerea partidului dumisale anul trecut cu privire la raportarea deceselor din spitalele COVID-19. N-aş vrea să arunc cu numere, pentru că nu am reuşit să documentăm acest lucru, dar investigaţia noastră arată că există diferenţe fundamentale între numerele raportate şi cele reale”, a declarat Voiculescu în declarația sa de final de mandat.

După această afirmație, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu declară că își dorește înființarea unei comisii de anchetă pentru a vedea dacă acest fenomen al falsificării datelor pandemiei se confirmă.

A fost nevoie ca “partenerii” de guvernare să se certe pentru a se vedea extrem de clar că PSD a avut dreptate când a spus că PNL a falsificat datele pandemiei! Românii trebuie să afle tot adevărul, iar USR are obligația să voteze LUNI pentru înființarea comisiei de anchetă solicitată de PSD privind falsificarea datelor pandemiei. Dacă nu vor trece de la vorbe și acuzații la fapte concrete, demonstrează că sunt în continuare complici la cel mai mare jaf din istoria României!„, a punctat Ciolacu astăzi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.