Valeriu Gheorghiță s-a întors în comuna natală pentru a vaccina comunitatea

Valeriu Gheorghiță s-a întors în comuna natală pentru a vaccina comunitatea

Momente emoționante astăzi în comuna Izvoru din județul Argeș, locul de baștină al președintelui CNCAV, Valeriu Gheorghiță. Acesta s-a întors pe plaiurile natale pentru a ajuta activ la protejarea comunității locale împotriva infectării cu SARS-COV2.

Localnicii au luat cu asalt centrul de vaccinare din comună, pentru că și-au dorit să se întâlnească cu Valeriu Gheorghiță, pe care, cel mai probabil, nu-l mai văzuseră de ceva vreme decât la televizor. Și rude ale președintelui CNCAV au vrut să fie vaccinate de ele, precum una dintre verișoarele lui.

Prima persoană vaccinată de Valeriu Gheorghiță a fost un tânăr de numai 16 ani, care și-a arătat disponibilitatea de a demonstra că, prin implicare, fiecare individ poate contribui la binele comunității. Asta și-a dorit să facă, de fapt, și medicul Valeriu Gheorghiță prin întoarcerea către comunitatea natală, pe care evident că vrea s-o știe protejată.

Bucuroși să îl revadă, localnicii au venit la vaccinare, iar după doar câteva ore, peste 35 de persoane au beneficiat de actul medical. Prima persoana vaccinată de medicul militar a fost un băiat de 16 ani, emoționat, dar dornic și încrezător că gestul său contribuie la binele familiei și al întregii comunități.
Un moment emoționant a fost și revederea cu verișoara de gradul I care s-a numărat printre cei care au venit să se vaccineze.„, se arată pe pagina de socializare Ro Vaccinare.

Centrul de vaccinare din comuna Izvoru va fi deschis zilnic în următoarea perioadă și doritorii vor putea să se vaccineze fără programare prealabilă, doar cu buletinul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.