joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneClotilde Armand solicită declanșarea stării de urgență în Sectorul 1

Clotilde Armand solicită declanșarea stării de urgență în Sectorul 1

Criza gunoiului din Sectorul 1 al Capitalei a ajuns la un nivel greu de imaginat până acum. Oamenii sunt revoltați de faptul că mizeria s-a adunat pe străzi, pentru că ROMPREST nu a mai colectat gunoiul. Primarul de sector, Clotilde Armand anunță astăzi că solicită declanșarea stării de urgență și le cere oamenilor să sesizeze poliția locală, atunci când constată că gunoiul nu este ridicat.

Situația din Sectorul 1 este în acest moment greu de suportat de către locuitorii lui, care văd sacii de gunoi aruncați pe stradă, iar mirosul este în unele locuri insuportabil. Pentru a tranșa problema cu operatorul de salubritate, Armand anunță că a solicitat Comitetului Local pentru Situații de Urgență să înainteze Prefecturii București o adresă vizând declanșarea stării de urgență în sector.

Cauza situației grave din acest moment este, din punctul de vedere al primarului, „șantajul și suspendarea colectării gunoiului de către operatorul de salubritate„. Mai mult, Clotilde Armand anunță că a purtat discuții cu firmele de sortare a gunoiului din Sectorul 1 și a aflat astfel că stațiile de sortare și-au redeschis activitatea din această dimineață, după ce se închiseseră pe fondul neachitării de către ROMPREST a facturilor datorate.

Armand îi roagă pe locuitorii Sectorului 1 să reclame constant la poliția locală situațiile de neridicare a gunoiului și promite că nu va face niciun pas în spate pentru a rezolva situația.

„Vă rog să sunați la Poliția Locală Sector 1 și continuați să reclamați neridicarea gunoiului Dvs. Este foarte important acest lucru. O să vă explic mai târziu de ce. Știu că nu este cea mai confortabilă situație: vă citesc mesajele, umblu zilnic în sector și văd cu ochii mei ce se întâmplă. Dar de asta suntem noi aici. Să rezolvăm problemele. Acest episod negru din istoria Sectorului 1 cauzat de politicieni corupți și mafia gunoaielor va lua curând sfârșit. Vă promit.”, a scris primarul Sectorului 4 pe Facebook.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare