joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticAlegerile interne din USR-PLUS se reiau: e posibil să fi votat membri...

Alegerile interne din USR-PLUS se reiau: e posibil să fi votat membri care nu aveau acest drept

Startul alegerilor interne din USR-PLUS a fost dat miercuri, însă, din cauza unor posibile erori tehnice care au permis unor membri fără drept de vot să voteze, procesul se va relua joi dimineața.

Membrii USR-PLUS au început procedura de alegere a noului președinte al formațiunii politice din cursul dimineții de miercuri, 15 septembrie, în sistem online. În cursa pentru șefia USR-PLUS s-au înscris Dan Barna, Dacian Cioloș și Irinel Darău.

Lucrurile nu au mers, însă, așa simplu cum s-a anticipat. Pe la orele după-amiezii, Biroul Naționala a decis în unanimitate reluarea procesului de vot pentru alegerea prin vot electronic universal a Președintelui USRPLUS începând cu data de 16 septembrie, de la ora 10:00 și a mandatat Comisia electorală și Secretariatul General să operaționalizeze această decizie de urgență.

Potrivit departamentului de comunicare al USR-PLUS, decizia a fost luată în urma sesizărilor adresate Comisiei electorale privind situația unor membri care nu aveau drept de vot, dar este posibil să își fi exercitat acest drept dintr-o eroare tehnică a platformei care a expediat link automat de vot.

Secretariatul General, împreună cu Birourile Județene, vor procesa corecturile tehnice necesare sesizate către Comisia Electorală și votul va putea fi reluat în cursul zilei următoare, perioada de vot prelungindu-se cu 24 de ore.


Sursă foto: Steluța Popescu

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare