vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneDeputatul Cătălin Teniță, amenințat prin SMS: "Îți dăm foc ție și familiei"

Deputatul Cătălin Teniță, amenințat prin SMS: „Îți dăm foc ție și familiei”

Tot mai mulți parlamentari se plâng în spațiul public în legătură cu mesaje de amenințare, pe care le primesc în eventualitatea că vor vota pentru adoptarea certificatului verde la locul de muncă. Cel mai recent caz este cel al parlamentarului USR, Cătălin Teniță.

Cătălin Teniță a postat marți pe pagina lui de socializare un mesaj pe care l-a primit, în care este amenințat că dacă certificatul verde va trece, grație votului său, anumite persoane îi vor „da foc”. Amenințarea face referire și la familia deputatului, iar mesajul este destul de clar.

De altfel, în imaginea publicată de Teniță pe Facebook se poate identifica și numărul de telefon al celui care a trimis respectivul mesaj, iar deputatul a scris că „poate ar merita o plângere penală” cel care a comis acest gest.

Mai mulți parlamentari au primit mesaje de amenințare dacă votează certificatul verde, toate având exact același conținut ca mesajul publicat de Teniță. În urmă cu câteva zile, deputatul PNL Gabriel Avrămescu primise un SMS cu același conținut, acesta declarând la momentul acela că e hotărât să facă plângere la poliție.

Sursă foto: Cătălin Teniță, Facebook

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare