Deputatul Cătălin Teniță, amenințat prin SMS: „Îți dăm foc ție și familiei”

Deputatul Cătălin Teniță, amenințat prin SMS: „Îți dăm foc ție și familiei”

Tot mai mulți parlamentari se plâng în spațiul public în legătură cu mesaje de amenințare, pe care le primesc în eventualitatea că vor vota pentru adoptarea certificatului verde la locul de muncă. Cel mai recent caz este cel al parlamentarului USR, Cătălin Teniță.

Cătălin Teniță a postat marți pe pagina lui de socializare un mesaj pe care l-a primit, în care este amenințat că dacă certificatul verde va trece, grație votului său, anumite persoane îi vor „da foc”. Amenințarea face referire și la familia deputatului, iar mesajul este destul de clar.

De altfel, în imaginea publicată de Teniță pe Facebook se poate identifica și numărul de telefon al celui care a trimis respectivul mesaj, iar deputatul a scris că „poate ar merita o plângere penală” cel care a comis acest gest.

Mai mulți parlamentari au primit mesaje de amenințare dacă votează certificatul verde, toate având exact același conținut ca mesajul publicat de Teniță. În urmă cu câteva zile, deputatul PNL Gabriel Avrămescu primise un SMS cu același conținut, acesta declarând la momentul acela că e hotărât să facă plângere la poliție.

Sursă foto: Cătălin Teniță, Facebook

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.