vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneProtest anunțat în timpul audierilor din Parlament: "Nu girați lupta pe ciolan!"

Protest anunțat în timpul audierilor din Parlament: „Nu girați lupta pe ciolan!”

Comunitatea DECLIC anunță desfășurarea unui protest chiar în timpul audierilor de miercuri din Parlament. Ei cer parlamentarilor să nu gireze „lupta pe ciolan” și să nu voteze un premier al coaliției PSD-PNL-UDMR.

Organizatorii spun că protestul va dura o jumătate de oră și se desfășura la intrarea în Parlament de pe bulevardul Națiunilor Unite, vizavi de Parcul Izvor. Rolul lui este acela de a face parlamentarii conștienți de faptul că, votând noul guvern, girează eterna luptă pentru ciolan, practicată în politica românească de decenii.

Trei membri DECLIC se vor costuma în personajele politice care au acaparat scena publică a ultimelor lui și vor aduce ciolanul pe un covor roșu.

Pentru asta, vom duce un ciolan imens la intrare, unde vom pune în scenă lupta ultimelor luni. De această dată, pe covor roșu. Invitați speciali sunt trei membri Declic costumați în Florin Cîțu, Marcel Ciolacu și Klaus Iohannis. Ei ne vor ține o lecție de abilități tactice în lupta pentru ciolan. Adică se vor bate pe ciolan.„, spun organizatorii.

Ei cheamă alături pe toți cei care sunt nemulțumiți de noile aranjamente politice și le cer să nu protesteze doar din spatele tastelor, astfel încât să transmită un mesaj celor din noua coaliție și prin numărul participanților la astfel de manifestări.

Mai mult, organizatorii anunță că protestul (adică bătaia pe ciolan) va avea loc chiar în timpul audierilor din Parlament pentru noul guvern, moment considerat perfect pentru a transmite următorul mesaj: Parlamentari, nu girați lupta pe ciolan: nu votați premier PNL-PSD-UDMR!

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare