Violeta Alexandru: „PNL-iștii stăteau cu capul în jos și cu ochii în telefon”

Violeta Alexandru: „PNL-iștii stăteau cu capul în jos și cu ochii în telefon”

Deputatul Violeta Alexandru a susținut un discurs foarte dur la ședința Parlamentului în care s-a supus votului noul guvern PSD-PNL-UDMR. Aceasta și-a amintit că a stat în frig la proteste, împotriva celor care acum fac parteneriat cu liberalii și a spus că ea, personal, nu face parte, „din această minciună”.

Violeta Alexandru a demisionat din PNL în urmă cu câteva zile, menționând că face acest gest pentru a-și putea privi în continuare electoratul în ochi. În cadrul ședinței Parlamentului, aceasta a spus lucruri extrem de dure, acuzându-și foștii colegi de minciună și trădare.

Să știți că nu toți suntem doar după bani, nu toți suntem la fel. Electoratul liberal știe că cel mai important este cuvântul și atunci când te uiți în ochii lui și îi ceri votul este important să-ți respecți cuvântul! Ați mințit dragi colegi de la PNL, i-ați trădat pe români! Mă uitam la Florin Roman cum îl aplaudă pe Marcel Ciolacu. Această imagine îmi va rămâne pe retină. Le spuneam colegilor de la PNL dacă le place cum vorbește Marcel Ciolacu ceea ce va face PSD.„, a spus Violeta Alexandru în discursul ei.

De altfel, chiar din timpul ședinței, aceasta a scris pe pagina ei de Facebook că liberalii se comportă ca niște învinși în fața social-democraților, care îi atacă, ori de câte ori au prilejul.

Peste un sfert de oră a vorbit Ciolacu de la tribuna Parlamentului. Fiecare propoziție începe cu PSD face, PSD rezolvă, PSD are grijă de oameni, PSD este partenerul mediului de afaceri. Nici de mințit nu o să mintă (cu aluzie fără jenă la Florin Cîțu și la Președinte) că am depășit pandemia. PNL-iștii stăteau cu capul în jos și cu ochii în telefon. Se dădeau ocupați. Groaznic.„, a notat deputatul pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.