Paula Seling va susține un concert caritabil la Spitalul „Marie Curie”

Paula Seling va susține un concert caritabil la Spitalul „Marie Curie”

După ce anul trecut a bucurat copiii și cadrele medicale de la Spitalul „Marie Curie” cu vocea ei, cunoscuta interpretă Paula Seling continuă tradiția de a susține un concert caritabil în același loc și pentru același scop.

În anul 2020, toți micuții pacienți de la Spitalul „Marie Curie”, dar și cadrele medicale erau la geamuri pentru a asculta și a se bucura de concertul Paulei Seling, care le-a oferit colinde în dar. Emoția a fost mai mare decât frigul de afară și, la finalul evenimentului, toți cei care au luat parte la el s-au declarat profund impresionați. Cu atât mai mult cu cât scopul concertului era strângerea de fonduri pentru construcția de spitale în România.

Concertul de colinde a fost planificat de Sfântul Nicolae și anul trecut, când Paula Seling și-a donat, practic, ziua de naștere cauzei atât de cunoscutei Asociații „Dăruiește Viață”. E un mod al artistei de a pune cărămizi la o construcție mare, care să lase urme frumoase în conștiința publică și în viața oamenilor, în general.

Un concert similar a susținut Paula Seling și în curtea Spitalului din Piatra Neamț, pentru acțiunea de strângere a fondurilor necesare pentru construirea secției ATI, donată orașului de „Dăruiește Viață”, după tragedia de la finalul anului trecut.

Acum, pe 6 decembrie, Paula Seling vrea să repete experiența anului precedent și va susține ediția a doua a unui concert de colinde în curtea Spitalului „Marie Curie”, cu intenția de a strânge fondurile necesare pentru construirea de spitale într-o țară în care deficiențele sistemului medical sunt uriașe și produc, deseori, consecințe ireparabile.

Potrivit organizatorilor, concertul de pe 6 decembrie va fi transmis live din curtea spitalului , cu începere de la ora 11.30. Concertul este realizat și anul acesta cu sprijinul Asociației „Dăruiește Viață”.

 

Foto credit: Enrico Brodoloni

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.