joi, aprilie 25, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticAlina Gorghiu preia fotoliul lui Miuțescu, urmărit penal de DNA

Alina Gorghiu preia fotoliul lui Miuțescu, urmărit penal de DNA

Noi mutări de trupe în PNL, după ce șeful PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a intrat în atenția procurorilor DNA ca fiind capul unei rețele de angajări pe pile la nivelul județului. Fotoliul său va fi preluat de Alina Gorghiu, potrivit unui anunț făcut chiar de aceasta.

Probleme mari în PNL pe tema actelor de corupție cercetate de procurori în cazul unor lideri locali. Este și situația liberalului Adrian Miuțescu, deputatul fiind cercetat pentru traficarea influenței sale ca șef de partid pentru a angaja apropiați în Poșta Română și ANPC.

Procurorii DNA – Serviciul teritorial Pitești spun că totul s-ar fi petrecut în prima jumătate a acestui an. Mai precis, în perioada aprilie – iulie 2021, deputatul liberal Miuțescu, la instigarea comisarului Chiru Ovidiu, și-ar fi folosit influența și autoritatea ce decurg din funcția de președinte al Organizației Județene a partidului din care face parte, pe lângă conducerea Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului, pentru a determina numirea celui din urmă, dar și a unei alte persoane în funcții de conducere la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Argeș.

Mai mult, deputatul a continuat să-și folosească autoritatea pentru a determina numirea unei persoane într-o funcție de conducere la Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia și de mutare a sediului Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia de la Ploiești la Pitești.

Situația dificilă în care se află liderul PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a determinat luarea unor decizii în forurile interne ale PNL, astfel că Alina Gorghiu devine și președinte interimar al PNL Argeș. Anunțul a fost făcut chiar de senatoare, care susține că schimbarea este o condiție esențială pentru ca organizația județeană să devină una „de top” la nivel național.

Astăzi, colegii m-au mandatat să preiau interimatul la conducerea PNL Argeș.PNL are nevoie de unitate și organizații performante. Este obiectivul pe termen scurt pe care trebuie să îl atingem, dat fiind că au rămas mai puțin de trei ani pentru a pregăti proiectul PNL2024. Trebuie să ne adaptăm timpurilor actuale, asigurând, totodată, un permanent parteneriat corect, puternic și loial între baza partidului și structurile de la centru.”, a anunțat Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu este, însă, parte a conducerii PNL Timiș, astfel că preluarea interimatului în Argeș pare a fi o mutare destul de forțată, însă justificată de interesele politice care gravitează în jurul acestei chestiuni.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare