luni, mai 6, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePaula Seling și Asociația "Dăruiește Viață" au oferit copiilor, părinților și cadrelor...

Paula Seling și Asociația „Dăruiește Viață” au oferit copiilor, părinților și cadrelor medicale de la Spitalul „Marie Curie” un dar muzical de suflet

Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, fondatoarele proiectului „Dăruiește Viață” au oferit și în acest an un dar muzical de suflet copiilor, părinților și cadrelor medicale de la Spitalul „Marie Curie”. Este vorba despre un concert caritabil, susținut de Paula Seling, concert ajuns deja la a doua ediție și desfășurat integral în curtea unității spitalicești.

Nu întâmplător, evenimentul a avut loc în ziua Sfântului Niculae, considerat a fi ocrotitorul copiilor și al categoriilor vulnerabile ale societății. Astfel, cei mici și părinții lor au primit un dar cu adevărat special, de care își vor aminti cu siguranță în anii ce vor veni.

Alături de organizatorii evenimentului de suflet s-a aflat și ambasadorul Israelului în România, David Saranga, unul dintre partenerii stabili ai proiectului „Noi facem un spital”, care a mărturisit că, prin implicarea lui în aceste acțiuni caritabile, simte că Ambasada face lucruri bune.

Vreau să vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți, aceasta e o treabă extraordinară, pe care o duceți mai departe, cred că e ceva care trebuie să fie un exemplu și pentru alții. Pentru noi este o tradiție să ne aflăm aici de sărbători. Anul trecut, când eram aici și am văzut prin geamuri pe toată lumea care s-a uitat la noi, familiile și copiii, m-au emoționat foarte mult și am zis că și anul acesta voi fi alături de voi„, a spus ambasadorul Israelului în România, David Saranga.

Paula Seling a oferit copiilor internați la Spitalul „Marie Curie”, dar și părinților acestora și cadrelor medicale un spectacol de colinde absolut impecabil, vocea ei răsunând într-un mod incredibil în curtea unității spitalicești, scoțând la ferestre pe toți cei bolnavi, care s-au simțit mai alinați de sărbători. Cadrele medicale au ieșit pe treptele spitalului, pentru a se bucura în aer liber de colinde și mesajul lor plin de speranță.

Prin acest concert, cei care au putut vedea totul online, căci evenimentul a fost filmat în direct și transmis pe Facebook, au fost îndemnați să doneze prin sms pentru construcția de spitale în România, așa cum e ea organizată de Asociația „Dăruiește Viață” și de oamenii extraordinari care gravitează în jurul acestui proiect care speră să facă România bine.

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare