Senatori din PSD, PNL și UDMR pleacă în Dubai pe bani publici

Senatori din PSD, PNL și UDMR pleacă în Dubai pe bani publici

O călătorie de circa 20.000 de euro îi așteaptă pe o parte dintre parlamentarii români, pregătiți să plece în Dubai, la evenimentul EXPO 2020. Șederea în Dubai din perioada 12 – 18 decembrie va fi plătită din bani publici.

Alina Gorghiu (PNL), Eugen Țapu – Nazare (PNL), Lorant Antal (UDMR), Florian Bodog (PSD), Daniel Fenechiu (PNL), Radu Oprea (PSD) și Turos Lorand (UDMR) își fac deja bagajele pentru o deplasare de o săptămână în Dubai, unde ar urma să participe la EXPO 2020, un eveniment-dezbatere, focusat pe refacerea vieții după pandemie. România va avea un pavilion propriu în cadrul expoziției.

Senatorii, unii dintre ei cu probleme penale, cum este cazul fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog vor avea toate cheltuielile de cazare și de transport, evaluate la aproximativ 20.000 de euro, decontate din bani publici.

Biroul permanent al Senatului a semnat pentru această deplasare în cursul zilei de luni, aprobând acest buget pentru cazarea și transportul demnitarilor români.

O reacție la această cheltuială semnificativă a banilor publici a avut europarlamentarul Vlad Gheorghe, care a remarcat nu doar risipa banului public, ci și calitatea celor aleși să participe la acest eveniment.

Nu le-ajunge cât au luat pentru ei și-ai lor în 30 de ani, VOR TOT! 20.000 de euro ne costă vacanța la Dubai a 7 senatori din noul USL, numai oameni competenți și care au ridicat România. Unii au ridicat și niște dosare penale pentru corupție, ca ex-ministrul PSD al sănătății, Florian Bodog, pus sub acuzare de DNA pentru abuz în serviciu în formă continuată, fals intelectual în formă continuată și fals în înscrisuri sub semnătură privată.„, a scris europarlamentarul pe Facebook.

Expo Dubai are loc între 1 octombrie 2021 și 31 martie 2022, cu peste 200 de expozanți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.