joi, martie 28, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorial3Senses – locul în care serviciile de beauty și stomatologia se întâlnesc:...

3Senses – locul în care serviciile de beauty și stomatologia se întâlnesc: “Promovăm un concept unitar de frumusețe naturală”

Sunt mai bine de doi ani de când în centrul capitalei se lucrează la construirea unei clinici care și-a propus să reunească în același spațiu performanțele stomatologiei cu tehnicile de înfrumusețare generale. În ciuda frânelor puse de situația pandemică, medicul stomatolog Gina Obădan, împreună cu partenerii săi, a reușit să finalizeze un proiect ce se dorește a fi unic, iar numele lui este 3Senses, reunind într-un concept unic stomatologia, îngrijirea pielii, unghiilor și părului.

În spațiul foarte generos al clinicii, clientul poate descoperi o altă atitudine personală față de mersul la stomatolog, de vreme ce felul în care e aranjat și gândit spațiul respectiv te duce mai curând într-o zonă de relaxare, nu în cea de anxietate tipică pe care oamenii o au la intrarea într-un cabinet stomatologic.

Medicul Gina Obădan spune că o mare influență în definirea conceptului noii sale clinici a avut-o chiar fiica sa, astfel că ideea s-a conturat destul de repede, ținând cont de noile standarde ale publicului și de creșterea gradului său de exigență, când vine vorba de servicii de beauty, dar și medicale.

Recunosc că un aport considerabil în decizia finală a acestui concept l-a avut fiica mea, care este pasionată de tot ce înseamnă frumusețe naturală, de tot ce înseamnă tratamente non-invazive și ne-am gândit că putem să îmbinăm și să folosim timpul, care este o resursă neregenerabilă și care ne lipsește tuturor din ce în ce mai mult, într-un mod plăcut. Noi, fiind medici, adică 3 din 4 asociați sunt medici, ne-am gândit că putem oferi, prin partea de tratamente stomatologice pe care le facem, ceva din acest concept de frumusețe, dar, în același timp, frumusețea vine din îngrijirea fiecăruia din punct de vedere al tenului, al coafurii, al unghiilor și așa mai departe. Și ne-am gândit, având acest spațiu generos, că n-ar fi rău să combinăm aceste direcții de frumusețe și să facem un concept unitar în care  ne primim oaspeții și să-i tratăm așa cum știm noi cel mai bine.

 Și înconjurându-ne de specialiști pe partea de tratamente faciale, remodelare corporală, epilare definitivă, păr, unghii, etc , putem oferi un mediu plăcut și cald, din care oamenii să plece relaxați și cu problemele rezolvate. Am încercat să facem această destindere a pacienților prin conceptul de recepție care ocupă zona principală și centrală a spațiului nostru, astfel încât oamenii să se poată relaxa și să-și distragă atenția de la teama pe care o au de stomatolog și să realizeze că pot să își folosească timpul atât rezolvându-și unele probleme stomatologice, dar să se și răsfețe în celelalte departamente ale noastre.”, a declarat medicul stomatolog Gina Obădan.

Alături de soțul ei, stomatologul Florian Obădan, de altfel primul stomatolog care a realizat în România implantul Fast anf Fixed, Gina Obădan a muncit la crearea acestei noi clinici ani întregi, dorind ca rezultatul final să fie unul impresionant. Și a reușit, pentru că 3Senses impresionează prin arhitectura spațiului, prin mediul primitor pe care îl oferă clienților, dar și prin profesioniștii care s-au alăturat acestei echipe, în scopul de a dezvolta un concept unitar de frumusețe.

Spațiul l-am achiziționat în 2018 și în 2019 a venit arhitectul să-l vadă, au fost multe întâlniri între noi în acești ani, pentru că fiecare are propriile idei. Dar ne-am dorit să realizăm un spațiu diferit, pentru că întotdeauna ne-am dorit să facem ceva diferit. Pur și simplu, avem o altă abordare asupra felului în care trebuie să se simtă clientul. În sensul de a face să dispară aceste bariere între medic și pacient, între șef și angajat, etc. Și după doi ani și jumătate acesta este rezultatul. A fost greu, încă mai este greu, pentru că niciun început nu e ușor, dar facem tot ceea ce depinde de noi pentru a atrage cât mai mulți oameni în casa noastră.

Personalul pe care îl avem în acest moment este personal tânăr. Media de vârstă este undeva la 25 de ani, sunt oameni recrutați în totalitate de mine până acum, sunt oameni cu care am interacționat și care mi-au transmis energia lor pozitivă. Pe partea de stomatologie sunt echipe tinere, dar și oameni cu experiență în stomatologie. Prin urmare, sunt destul de emoțională în recrutarea personalului, pentru că îmi plac cei pe care îi simt alături de mine, încerc să creez o familie, practic și să vină la muncă cu mult drag. “, a mai declarat Gina Obădan despre proiectul său.

Clinica 3 Senses este cel mai nou proiect semnat Pure-Mess Design. Spațiul de 376 mp, situat în București, dezvăluie o clinică destinată serviciilor de beauty, derma și dental, servicii realizate de profesioniști în domeniu.

 

Nota redacției:

ACEST ARTICOL ESTE UN ADVERTORIAL

 

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare