vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticMinistrul Energiei, Virgil Popescu, depune o nouă plângere penală împotriva lui George...

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, depune o nouă plângere penală împotriva lui George Simion

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, se declară victima unei campanii de hărțuire orchestrate de liderul AUR, George Simion, împotriva sa. Un nou incident de acest fel s-a petrecut pe aeroportul din Viena, unde ministrul se afla cu ocazia unui eveniment de familie, iar George Simion l-ar fi hărțuit, insultat și filmat. Virgil Popescu anunță că va face a treia plângere penală împotriva lui Simion, despre care crede că susține interesele economice ale Rusiei și acesta este motivul hărțuirii constante la care este supus.

„Ce faci, domnule Virgil? Ai venit să iei ordine de la OMV Petrom? Ce cauţi tu la Viena? La muncă nu te duci. Ai venit să iei ordine de la stăpânii tăi, OMV Petrom. Ia uitaţi, hal de ministru în Guvernul României. Uitaţi-vă cum l-am prins pe hoţul Virgil la Viena, uitaţi-vă să vadă toată România. Toată România uitaţi-vă la hoţul Virgil pe aeroportul din Viena„. Așa a fost întâmpinat ministrul Energiei, Virgil Popescu, pe aeroportul din Viena, aflat acolo cu prilejul cununiei civile a fiicei sale.

La scurt timp după întâmplare, Virgil Popescu a anunțat că nu va lăsa nici de această dată lucrurile așa și va depune o nouă plângere penală împotriva lui George Simion. Mai mult, ministrul atrage atenția asupra faptului că Simion, dacă e lăsat în continuare să-și facă spectacolele fără opreliști, ar putea ajunge să fie agresiv și fizic.

Vreau să le mulțumesc românilor din aeroport care au dat dovadă de un bun simț deosebit și l-au întrebat pe acest individ de ce trebuie să facă circ?!? Săptămâna viitoare voi depune a treia plângere penală împotriva lui George Simion și am încredere că până la urmă se va face dreptate. (…)

Știu că România și Europa trec printr-o perioada complicată și este greu să avem încredere că se vor întâmpla lucruri bune. Dar dacă tolerăm acest tip de comportament, mai ales din partea unui parlamentar, nu o să ne facă bine. Poate este timpul să avem o dezbatere serioasă, la nivel de societate, despre limite, comportament agresiv, hărțuire și ce facem să prevenim. Mie nu îmi este teamă, dar ma tem pentru copiii și familia mea. Pentru că este o graniță foarte fină de la comportament agresiv verbal la comportament agresiv fizic. Și la cum s-a putut observa în ultima perioada, din incidentele pe care le-am trăit cu acest individ, nu cred că mai are mult să devină agresiv fizic.„, a scris Virgil Popescu pe Facebook.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare