vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneDan Diaconescu, acuzat că ar fi întreținut relații intime cu două minore...

Dan Diaconescu, acuzat că ar fi întreținut relații intime cu două minore la București și Constanța

Percheziții la domiciliul lui Dan Diaconescu din București, în urma unui dosar penal care îl vizează direct. Potrivit unor surse, Dan Diaconescu ar fi întreținut relații sexuale cu două surori gemene, minore, în vârstă de 15 ani și 4 luni, atât în București cât și la Constanța.

Dan Diaconescu, fost patron de televiziune și om politic, a fost dus la audieri la Constanța, unde s-ar fi petrecut o parte a faptelor sale. Descinderea la locuința fostului politician, acum în vârstă de 55 de ani, s-a realizat de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Constanța, împreună cu mascații de la Operațiuni Speciale.

Deși anchetatorii nu au fost foarte generoși cu informațiile publice, de vreme ce victimele lui Diaconescu ar fi minore și trebuie protejate, surse apropiate anchetei spun că este vorba de o sesizare care a dus la un dosar penal, înregistrat în cursul acestui an.

Povestea pare să se fi petrecut în urmă cu aproximativ trei ani, când Diaconescu ar fi întreținut relații intime cu două surori gemene, în vârstă de 15 ani la acel moment. Se pare că acesta ar fi fost filmat în timpul actului și că filmarea respectivă a servit drept instrument de șantaj pentru a plăti una dintre minore. Mai mult, procurorii ar avea date certe cum că Diaconescu știa că cele două fete erau minore la momentul întreținerii de relații intime.

Amintim că Dan Diaconescu nu este la prima sa abatere de la litera și spiritul legii. El mai are în palmares o condamnare la 5 ani și jumătate de inchisoare pentru șantaj. A fost eliberat după trei ani.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare