luni, aprilie 29, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăEditorialPaula Seling va susține un concert caritabil la Spitalul "Marie Curie"

Paula Seling va susține un concert caritabil la Spitalul „Marie Curie”

După ce anul trecut a bucurat copiii și cadrele medicale de la Spitalul „Marie Curie” cu vocea ei, cunoscuta interpretă Paula Seling continuă tradiția de a susține un concert caritabil în același loc și pentru același scop.

În anul 2020, toți micuții pacienți de la Spitalul „Marie Curie”, dar și cadrele medicale erau la geamuri pentru a asculta și a se bucura de concertul Paulei Seling, care le-a oferit colinde în dar. Emoția a fost mai mare decât frigul de afară și, la finalul evenimentului, toți cei care au luat parte la el s-au declarat profund impresionați. Cu atât mai mult cu cât scopul concertului era strângerea de fonduri pentru construcția de spitale în România.

Concertul de colinde a fost planificat de Sfântul Nicolae și anul trecut, când Paula Seling și-a donat, practic, ziua de naștere cauzei atât de cunoscutei Asociații „Dăruiește Viață”. E un mod al artistei de a pune cărămizi la o construcție mare, care să lase urme frumoase în conștiința publică și în viața oamenilor, în general.

Un concert similar a susținut Paula Seling și în curtea Spitalului din Piatra Neamț, pentru acțiunea de strângere a fondurilor necesare pentru construirea secției ATI, donată orașului de „Dăruiește Viață”, după tragedia de la finalul anului trecut.

Acum, pe 6 decembrie, Paula Seling vrea să repete experiența anului precedent și va susține ediția a doua a unui concert de colinde în curtea Spitalului „Marie Curie”, cu intenția de a strânge fondurile necesare pentru construirea de spitale într-o țară în care deficiențele sistemului medical sunt uriașe și produc, deseori, consecințe ireparabile.

Potrivit organizatorilor, concertul de pe 6 decembrie va fi transmis live din curtea spitalului , cu începere de la ora 11.30. Concertul este realizat și anul acesta cu sprijinul Asociației „Dăruiește Viață”.

 

Foto credit: Enrico Brodoloni

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare