vineri, aprilie 26, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăInstantaneu PoliticNinel Peia: "AUR e condus de un grup infracțional organizat"

Ninel Peia: „AUR e condus de un grup infracțional organizat”

Foștii parteneri ai formațiunii politice AUR încep să vorbească. Astfel, ies la lumină adevăruri noi, pe care nici membrii partidului nu le bănuiau. Unul dintre acestea este acela că partidul nu e înscris și condus de George Simion și Claudiu Târziu, ci de un anume Marius Lulea.

Marius Lulea este, de fapt, fostul angajator al lui George Simion, fiind patronul firmei Ideal Proiect Architecture & Engineering SRL. Potrivit propriei declarații de avere, Simion ocupa acolo funcția de director de marketing, activitate în urma căreia câștiga 38322 lei pe an.

Ninel Peia, unul dintre foștii parteneri ai formațiunii politice, vine acum în spațiul public în sprijinul senatoarei Diana Ivanovici Șoșoacă și începe să dezvăluie lucruri mai puțin știute despre acest partid politic, explicând celor care nu prea înțelegeau parcursul fulminant al formațiunii politice felul în care explozia aceea de popularitate a fost produsă. Peia arată acum public faptul că AUR a fost înscris la Tribunal de acest fost angajator al lui George Simion, un om de afaceri destul de prosper.

Mai mult, se vorbește acum despre un grup infracțional organizat în jurul lui Marius Lulea, al cărui interes e să folosească partidul politic în vederea atingerii unor obiective care nu au nimic în comun cu valorile despre care membrii partidului discută în spațiul public.

Ideea e foarte clară: nu domnul Simion conduce AUR, nu domnul Târziu conduce AUR, ci un grup infracțional organizat de tip oligarhic, condus de Lulea. Eu am aflat între 10 și 15 ianuarie, anul acesta, Simion era un cățeluș, ținut în lesă de Lulea, noi am făcut negocierile cu domnul Lulea, eu am semnat protocolul cu domnul Lulea, domnul Simion a fost de acord cu tot ce a spus domnul Lulea. (…) Toți deputații AUR, mai ales cei controlați de grupul oligarhic al lui Lulea, locuiesc la acest hotel al lui Lulea, plătesc acești bani ai poporului acolo. Din păcate, domnul Lulea și cei din spatele lui nu au respectat niciun contract scris, nu respectă niciun cuvânt dat. Și va trăda neamul românesc, deja l-a trădat, și ei au alte interese. Ne-au spus, cu subiect și predicat, că proiectul lor politic nu include neamul românesc, proiectul lor include numai grupul oligarhic Lulea. Nu Simion conduce, Simion e un cățeluș legat în lesă, un yes-man care fac tot ce zice grupul”, a specificat Peia într-o intervenție televizată.

El întărește astfel spusele Dianei Șoșoacă, care a declarat, în urmă cu câteva zile, că plecarea ei din partid este o chestiune care ține de resurse financiare și de faptul că nu mai este agreată de grupul de interese din spatele lui George Simion și Claudiu Târziu.

Lulea este afacerist cu vechime, fiind implicat în mai multe afaceri, precum ”Centrul de Formare Profesională a Specialiștilor în Construcții SRL”, Ideal Prima Design SRL, Unirea 1918 Media SRL, Ideal Proiect Arhitecture & Engineering SRL sau Ideal Rocod SRL.

Pe contul său personal de Facebook, Lulea infirmă, însă, ideea că ar fi „șeful cu banii” din spatele AUR.

Vreau să îmi cer scuze de la colegii din AUR față de mesajele false lansate de presa de can-can și care vorbește de „șeful cu bani de la AUR”. Sigur, atrage, sună bine, aduce cititori, dar eu nu mă simt măgulit ci ofensat de această afirmație. Aștept ca presa să fie mai bună, să iasă pe teren, să se informeze, să își apere țara, să fluture steagul. Voi știți cel mai bine că efortul și munca voastră a contat, că fiecare filială și candidat a participat la această campanie prin efortul propriu și aportul financiar adus din veniturile sale. Toate datele sunt oficiale, altele nu există. AUR este un partid care este susținut de membri și nu le vine să creadă acest lucru. Aici este o echipă de patrioți ce luptă fiecare pentru schimbarea țării. Toți suntem egali, fiecare face ce poate.” –  a specificat Lulea.
Sursă foto: Marius Lulea, FB
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare