vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InternePrinși cu 3 kilograme de "iarbă" pentru dealer-ii stradali din Deva și...

Prinși cu 3 kilograme de „iarbă” pentru dealer-ii stradali din Deva și Hunedoara

În urma a 27 de percheziții efectuate de polițiști în Hunedoara, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de substanțe cu efect psihoactiv, s-au găsit trei kilograme de „iarbă”, destinate comercializării.

Acțiunea a avut loc în cursul zilei de astăzi, 23 februarie, când polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 27 de percheziții la persoane din județul Hunedoara.

Aceștia au cercetat în prealabil activitatea infracțională a grupului organizat și specializat în traficul cu astfel de substanțe, astfel că nu a fost o mare surpriză găsirea celor trei kilograme de „iarbă” destinată comercializării.

Din primele cercetări a rezultat că unele dintre persoanele vizate de anchetă ar fi procurat, prin intermediul internetului, substanțe cu efecte psihoactive, pe care le-ar fi distribuit unor dealeri stradali din municipiile Hunedoara și Deva, acestea fiind ulterior comercializate cu sume cuprinse între 30 și 50 lei/doză sau 150 de lei/gram.

La percheziții au fost descoperite 3 kilograme de masă vegetală, cântare electronice, doze destinate comercializării,  telefoane, înscrisuri și peste 12.000 de lei.

La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, 19 persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 43 de ani, toți bănuiți că ar face parte din gruparea infracțională organizată.

Potrivit Poliției Române, acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, al B.C.C.O. Timișoara, B.C.C.O. Craiova, I.P.J. Alba, I.P.J. Hunedoara, I.J.J. Alba și I.J.J. Hunedoara.

 

 

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare