George Simion: „S-a generat un cadru de psihoză generală”

George Simion: „S-a generat un cadru de psihoză generală”

Liderul AUR, George Simion, cere ministrului de Interne să-i pedepsească pe cei care au brutalizat protestatari seara trecută și solicită guvernului să explice restricțiile impuse populației, susținând că lipsa de comunicare a contribuit la generarea unei stări de psihoză generalizată.

În cursul zilei de astăzi, 31 martie, o delegație a AUR, condusă de George Simion s-a dus la Ministerul de Interne, pentru a-i cere lui Lucian Bode penalizarea miniștrilor surprinși în spațiul public fără mască. De asemenea, delegația AUR cere pedepsirea celor care au agresat protestatari noaptea trecută.

De altfel, Simion a și dat o declarație pe această temă și le solicită guvernanților să explice populației restricțiile.

S-a generat un cadru de psihoză generală, care trebuie oprit! Este un semnal de alarmă, îl tragem noi și îl trag milioane de români care văd aceste lucruri.

Este cazul să oprim, este cazul ca aceste măsuri să fie stopate, să fie negociate și adresăm guvernului rugămintea de a iniția dialoguri publice, prin care să se vorbească cu protestatarii din toate orașele țării și să se explice publicului care este raționamentul de a închide magazinele la ora 18 sau de a închide sălile de sport.”, a spus George Simion într-o declarație publică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.