vineri, aprilie 19, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneRaluca Turcan: "Am cerut să fiu amendată!"

Raluca Turcan: „Am cerut să fiu amendată!”

După ce fotografiile în care ministrul Muncii, Raluca Turcan, se afla alături de mai multe persoane fără a purta mască au făcut ocolul mediului virtual, aceasta iese public și spune că a cerut să fie amendată, deși găsește justificări pentru nerespectarea regulilor sanitare.

Printre altele, aceasta susține că în cea mai mare parte a timpului a respectat regulile, excepție făcând câteva momente și acuză, evident, PSD-ul de manipulare. Oamenii, însă, au comentat foarte intransigent această postare pe Facebook a ministrului, susținând că n-ar fi trebuit să se ajungă la așa ceva.

Trebuia să nu ajungi în situația în care să soliciți amenda. O secundă nu ți-a trecut prin cap că-i bulversezi pe cei care au votat PNL„, a comentat cineva.

Nu trebuia să cereți sa fiți amendată! Trebuia să respectați dispozițiile legale, la adoptarea cărora ați participat activ! Așa că, nu vă mai lamentați cu diferite scuze ipocrite! Si, în plus, nu ne mai luați de fraieri.„, a completat o altă prietenă virtuală a Ralucăi Turcan.

În mare, Turcan găsește tot felul de justificări pentru atitudinea ei total nepotrivită, spune că a fost o banală neatenție, în contextul în care protestele anti-mască au cuprins țara și pare a nu-și pune deloc problema unei demisii, aruncând vina, cum altfel?, către PSD.

„Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente și în tot restul timpului, am respectat regulile.  A fost o neatenție, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare.
Înțeleg criticile și mi le asum, dar trebuie să explic și manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acțiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată și direcția vădit manipulatoare a acestei situații.
Este important să respectăm toți regulile, este important să rămânem prudenți și să ne protejăm sănătatea noastră și pe a celor din jurul nostru. Înțeleg că oamenii au obosit cu toții, dar trebuie să rămânem prudenți și să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp.” a notat Turcan pe Facebook.
Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare