63 de spații comerciale amplasate ilegal la metrou au fost desființate

63 de spații comerciale amplasate ilegal la metrou au fost desființate

Ministrul Cătălin Drulă anunță continuarea acțiunii de desființare a spațiilor comerciale ilegale de la metrou.

Acțiunea a fost una în forță, după cum reiese și din imaginile postate de Drulă pe Facebook și arată o veritabilă determinare în finalizarea cât mai rapidă a acestei probleme. Ministrul spune că numai seara trecută au fost desființate 63 de spații comerciale amplasate ilegal în 10 stații de metrou și le mulțumește unora dintre primarii sectoarelor capitalei, dar și primarului general Nicușor Dan, pentru eforturile pe care le-au făcut în acest sens.

„Seara trecută, 63 de spații comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou. Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale.

Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi). Mulțumesc domnului primar Băluță pentru mobilizarea excelentă.”, a punctat Drulă într-o postare pe Facebook.

Mai mult, Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5, pentru a se restabili starea de normalitate și acolo.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.