Minoră comercializată pentru 700 de lei pe zi

Minoră comercializată pentru 700 de lei pe zi

Un „loverboy” din Craiova și-a trimis cu forța iubita minoră să practice prostituția stradală, activitate care îi aducea în jur de 700 de lei pe zi.

Tânărul a fost reținut la dispoziția Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova și a fost prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare la domiciliu.

Bărbatul, în vârstă de 20 de ani și-a comercializat iubita minoră vreme de mai multe luni, obligând-o prin violență să întrețină raporturi sexuale cu aproximativ 10 bărbați în fiecare zi.

Rechizitoriul arată că în perioada septembrie – decembrie 2020, tânărul a recrutat prin metoda Loverboy o persoană minoră, în scopul exploatării acesteia prin obligarea la practicarea prostituției, la stradă, cât și în diferite imobile de pe raza municipiului Craiova.

În momentul în care minora nu mai dorea să continue activitatea de prostituție, acesta o ameninţa şi devenea violent.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că victima minoră câștiga în jur de 700-800 lei pe zi, tarifele fiind între 70 și 100 lei/client.

Fata a făcut plângere pentru aceste abuzuri, așa că pe 10 aprilie 2021, tânărul a contactat-o și i-a cerut să își retragă plângerea formulată în fața organelor de urmărire penală, oferindu-i în acest sens suma de 1500 lei.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova

În cadrul audierilor, minora a beneficiat și de consiliere psihologică.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.