Tudorel Toader nu se poate abține: l-a „ievaluat” pe Voiculescu și n-a mai șters mesajul

Tudorel Toader nu se poate abține: l-a „ievaluat” pe Voiculescu și n-a mai șters mesajul

Fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, cunoscut îndeosebi pentru felul în care i-a „ievaluat”, așa cum singur spune, pe fostul șef al DNA, Laura Kovesi, și pe fostul procuror general al României, Augustin Lazăr, nu se poate abține și iese public acum cu o „ievaluare” a lui Vlad Voiculescu.

Deși în primă fază, Toader intenționa să șteargă mesajul în trei ore, în tradiția online pe care tot el a patentat-o, ulterior, la cererea publicului, acesta a decis să respecte propunerea de a nu șterge postarea pe Facebook.

De principiu, Toader susține că, de fapt, nu era nimic de evaluat în cazul lui Voiculescu, care și-a delegat atribuțiile în perioada în care s-a aflat la Ministerul Sănătății. Mai mult decât atât, el reiterează una dintre temele de atac ale propagandei social-democrate, susținând că Voiculescu nu are diplomă.

Oare ce era de evaluat la Vlad Voiculescu, ministrul fără de diploma, după ce și-a delegat toate atribuțiile? PS la PS- peste 3 ore mesajul va fi șters! Respect propunerea de a nu șterge acest mesaj!”

Atacul lui Toader vine după ce Vlad Voiculescu i-a menționat numele în discursul lui de final de mandat, acesta comparându-l pe Florin Cîțu cu fostul ministru al Justiției.

„Ne-am trezit cu un premier care își bate joc de munca unei echipe pe care n-a construit-o, pe care n-a cunoscut-o și pe care și-a permis să o evalueze exact ca Tudorel Toader acum câțiva ani”.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.