sâmbătă, aprilie 20, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneLiviu Dragnea rămâne în închisoare!

Liviu Dragnea rămâne în închisoare!

Judecătorii Tribunalului București au decis că Dragnea rămâne în închisoare. Pronunțarea n-a fost deloc surprinzătoare, de vreme ce în continuare, fostul lider social-democrat nu poate convinge instanța că și-a înțeles condamnarea.

Dragnea mai poate încerca o contestație pe 28 august.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, data la care a fost condamnat definitiv de instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul lider al PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, intentând mai multe procese, pe motiv că nu este lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii.

 

 

Carmen Dumitrescu
Carmen Dumitrescu
Jurnalist de investigație, cu o activitate jurnalistică bogată. Mediafax, G4Media, Europa FM, Realitatea.net sunt doar câteva dintre publicațiile cu care a colaborat de-a lungul vremii. A absolvit programul de cercetare și investigație "Edward R. Murrow" în Statele Unite ale Americii, în cadrul Poynter Institute din Florida. A fost premiată în cadrul Galei Superscrieri în anul 2019, obținând premiul din cadrul secțiunii "Presă Locală". Premiată de Ambasada SUA în cadrul evenimentului "Romanian Women of Courage" în anul 2019. Carmen este și scriitor, având până în prezent cinci romane publicate, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind cartea "Cei care nu mint".
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare