joi, mai 9, 2024

PUNEM REALITATEA SUB LUPĂ

AcasăȘtiri InterneClotilde Armand: "Nu e simplu să te trezești cu anvelopele mașinii dezumflate,...

Clotilde Armand: „Nu e simplu să te trezești cu anvelopele mașinii dezumflate, cu echipe de filaj în fața casei tale sau cu mesaje de amenințare”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a povestit public care sunt metodele de intimidare la care este supusă de când a început războiul deschis cu operatorul local de salubritate. Ea spune că a fost urmărită, amenințată și că s-a trezit chiar și cu anvelopele mașinii dezumflate.

Criza gunoiului din Sectorul 1 a trezit uriașe preocupări în rândul locuitorilor din zonă cu privire la sănătatea publică, dar și reacții din partea unor posturi de televiziune care susțin cauza ROMPREST. În tot acest timp, Clotilde Armand a cerut oamenilor să aibă răbdare, pentru că e necesară o reacție fermă a administrației locale, pentru a pune capăt unui contract foarte păgubos pentru oameni și foarte profitabil pentru mafia gunoaielor.

Astăzi, edilul va avea o întâlnire cu reprezentanții ROMPREST, în prezența ministrului Mediului, Tanczos Barna, astfel încât să se găsească o soluție cât mai rapidă pentru criza gunoiului din sectorul 1. În același timp, Prefectura București va trebui să decidă dacă Sectorul 1 va intra în stare de urgență, după solicitarea primarului.

Clotilde Armand a povestit, însă, că de când s-a declanșat scandalul, se confruntă cu amenințări și presiuni uriașe, dar spune că nu va renunța.

Sunt obișnuită să fiu hărțuită mediatic, să fiu filată de oamenii care au legături cu compania de salubrizare și trustul unui condamnat penal etc. Sigur, nu e simplu să te trezești cu anvelopele mașinii dezumflate, cu echipe de filaj în fața casei tale sau cu mesaje de amenințare. Sunt diverse tehnici de intimidare pe care actuala mafie le pune în practică cu speranța că voi ceda. Am ales să nu vorbesc până acum despre aceste lucruri pentru că mi-am asumat să lupt până la capăt. E cel mai simplu să cedezi și să te resemnezi că ai fost înfrânt, să mergi zâmbind frumos pe la toate televiziunile mințind cetățenii cât de bun ești. „, a scris primarul Sectorului 1 pe Facebook.

Armand declară că i s-a tot spus în ultima vreme să renunțe la războiul cu această mafie a gunoaielor și spune că ea nu va ceda și îi roagă și pe oameni să nu se lase manipulați de televiziunile care fac propaganda mafiei.

În zilele acestea am primit destule mesaje. E plin de oameni politici și de ’’experți’’ care mi-au spus că trebuie să o las mai moale și să încetez. Să accept că sunt înfrântă și să accept șantajul. Ce să încetez, stimabililor! Să încetez să respect legea? Niciodată! Dacă o astfel de atitudine de resemnare a fost pusă în practică 30 de ani nu înseamnă că trebuie să devină o regulă. ’’Toată lumea fură, toți sunt la fel!’’ – este cea mai întâlnită expresie adresată de cetățeni clasei politice românești. Uite că eu am îndrăzneala să vă demonstrez că ’’nu toți sunt la fel’’. Că în lumea noastră mai există niște principii de la care nu abdicăm, că mai sunt câțiva oameni buni care vor să reconstruiască Sectorul 1 din temelie. Avem multe lucruri frumoase de construit și de realizat împreună. Nu vă lăsați manipulați.”, a mai punctat Armand.

REDACTIA
REDACTIAhttps://investigatoria.ro/
Investigatoria este un site on-line de investigație, reportaje și știri cu acoperire națională, care își propune să aducă în România conceptul de “jurnalism constructiv “. Practic, el pune laolaltă problema și soluția ei, astfel încât să genereze schimbare autentică în societate. Încă de la început, publicația a abordat subiecte dificile care au avut impact nu doar la nivelul traficului, ci și la nivelul efectelor. S-au scris investigații din domeniul traficului de persoane, fraudelor din fonduri europene, spălării de bani, corupției și traficului de influență. Pe termen lung, Investigatoria își propune, așa cum susține și prin motto, să pună realitatea sub lupă și să dea un cadru inovativ de înțelegere a lumii, exact așa cum e ea: cu lumini și umbre.
ARTICOLE ASEMĂNĂTOARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole Populare

spot_img

Articole Populare