Dragnea despre PSD: „Este praf!”

Dragnea despre PSD: „Este praf!”

La ieșirea din Penitenciarul Rahova, Liviu Dragnea a făcut declarații dure la adresa PSD, partidul pe care l-a condus ani întregi. Acesta le-a mărturisit jurnaliștilor care l-au așteptat că PSD este „praf” și că este „în buzunarele SRI”. Declarația a trezit deja primele reacții în rândul liderilor partidului.

În ziua eliberării din penitenciar, Liviu Dragnea s-a declarat dezamăgit de faptul că România s-ar fi transformat, în anii în care el a fost în detenție, într-o dictatură feroce. Acesta nu exclude posibilitatea de a reveni în politică, însă susține că are nevoie de timp pentru a lămuri dacă mai are cu cine și pentru cine să se implice.

Cele mai dure declarații au vizat chiar partidul pe care Dragnea l-a condus. Acesta arată că PSD este slăbit și că este condus de oameni aflați în „buzunarele SRI”.

Voi munci la firma fiului meu. În ceea ce priveşte reintrarea în politică, voi intra dacă o să găsesc răspunsul la două întrebări. Dacă mai am cu cine. PSD este praf, este un partid fără personalitate. (…) Dacă am cu cine şi dacă am pentru cine, mă gândesc, Nu ştiu dacă voi înfiinţa un partid politic. PSD este în buzunarele SRI. N-aţi văzut că lor li se dă voie să vorbească doar la Meteo? „, a spus Dragnea la ieșirea din penitenciar.

Prima reacție la acest atac a venit chiar din partea actualului lider PSD, Marcel Ciolacu, care arată, în mod ironic, că Dragnea este „persoană privată”, iar declarațiile lui sunt „opinii personale”.

Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea și cu siguranță acum are nevoie de liniște. Nu voi comenta declarațiile domniei sale. Este o persoană privată și are tot dreptul să își exprime opinii personale.#NoulPSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creșterile de prețuri, înghețarea salariilor și pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene.„, a scris Ciolacu pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.